Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
16:32

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Звернення заступника міського голови Андрія Бабського

Звернення заступника міського голови Андрія Бабського

Шановні городяни та медична спільното!

Вітаємо ініціативу керівництва Дніпропетровської Обласної ради та особисто Гліба Пригунова щодо передачі стоматологічних закладів у власність громади міста Дніпра.

На сьогоднішній день міським департаментом охорони здоров'я проводиться робота з оптимізації первинної медичної допомоги в рамках реформи, що стартувала в країні. Метою оптимізації не є скорочення медперсоналу, чи закриття лікувальних закладів. Наше завдання - максимально ефективне використання бюджетних коштів та підвищення якості надання медичної допомоги. На сьогоднішній день коштом міського бюджету всі сімейні лікарі забезпечені комп'ютерами, орг. технікою, необхідним медичним обладнанням. З 2018 року за ініціативи міського голови лікарі первинки отримують 30% надбавки до заробітної плати.

Як відомо, нещодавно у місто повернулось 14 ЛЗ вторинної ланки. Такий же підхід буде застосовуватись у цих закладах.

Не буде виключенням і стоматологічна служба. В наші плани не входить скорочення стоматологічних закладів та фахівців. Основне завдання – створити належні умови праці для медичних працівників, в тому числі стоматологічної галузі та забезпечення належної якості надання медичної допомоги.

Віримо - все буде Дніпро! )

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте