Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На лаві підсудних опинився мешканець Кам’янського, через дії якого кілька районів Дніпра залишись без відеоспостереження

На лаві підсудних опинився мешканець Кам’янського, через дії якого кілька районів Дніпра залишись без відеоспостереження

Дніпропетровською місцевою прокуратурою №3 затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно 40-річного жителя м. Кам`янське за скоєння злочинів, передбачених ч. 2 ст. 185 КК України (таємне викрадення чужого майна, вчинене повторно).

Так, досудовим розслідуванням встановлено, що вказаний громадянин протягом лютого-березня 2018 року шляхом вільного доступу та за допомогою ножиць для металу зрізав у місті Дніпрі камери відеоспостереження, які перебували на балансі комунального підприємства.

Загалом чоловікові вдалося викрасти 18 камер відеоспостереження, які є частиною єдиної системи ситуаційного відеоспостереження у місті, тим самим спричинивши матеріальну шкоду комунальному підприємству на суму понад 600 тис грн.

Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

Крім того, під час досудового розслідування пред’явлено позовну заяву про відшкодування збитків, завданих обвинуваченим.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепр_2  (22.06.18 15:25): Его дом - тюрьма. Відповісти | З цитатою
1 камера  (21.06.18 13:28): стоит 30 тыщ? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті