Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
05:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі триває ремонт дахів житлових будинків

|«« «« »» »»|

У Дніпрі тривають капітальні та поточні ремонти покрівель житлових будинків. Наразі вже готово 60 об'єктів. Загалом у цьому році планують відновити 154 дахи.

Про це під час інспекції завершення капітального ремонту покрівель будинків № 5 та № 6 на Рубіновому бульварі повідомив директор департаменту житлового господарства Дніпровської міської ради Владислав Грицай.

«Особливістю цих будинків є те, що від початку тут зовсім не було покриття на покрівлі – лише бетонні плити, які з роками почали руйнуватися. Тому вирішили покласти нове покриття. Підрядник виконав усі необхідні роботи, передбачені проектом капітального ремонту», – розповів представник мерії.

Загальна площа нової покрівлі на зазначених будинках – понад 3 тис. квадратних метрів. На ці цілі з міського бюджету виділено трохи понад 1 млн грн.

Представник підрядної організації Сергій Гук зазначив: нова покрівля виконана із якісного матеріалу – руберойду, який є стійким до перепаду температур.

Мешканка одного із під'їздів будинку на бульварі Рубіновому, 5 Аліна Шевчук рада, що нарешті зробили дах. Її квартира – на останньому, 10-му поверсі. Були ситуації, коли через протікання покрівлі вода потрапляла у помешкання, заливало проводку.

«Дякуємо міській владі, що наш будинок включили до титульного списку ремонтів. Тепер маємо повністю нову покрівлю. Нарешті наша багаторічна проблема вирішена», – додала дніпрянка.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Виктория  (28.06.18 15:29): Добрый день! Я очень рада что людям наконец-то не будет капать вода на голову. Я добиваюсь уже 2 года, чтоб нам сделали крышу в 2017 не было финансирования ( как нам это сказали)! Писали письма и в мерию и на область нет никакого ответа! По адресу пр. Героев дом 3, подъезд 12 ( сыпаться бетон, тоесть идёт разрушение плиты). Мы есть на 2018 год в титульных списка но денег нет. Пожалуйста Борис Альбертович, прошу и умаляю Вас сделайте нам крышу. У меня маленький ребенок на фоне грибков которые образовались в квартире ребёнок болеет бронхиальной астмой. Я уже не знаю к кому обращаться и что нам делать! Відповісти | З цитатою
Краб  (25.06.18 05:27): Красиво смотрица со стороны ... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті