Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
21:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпряни стали призерами чемпіонату Європи з веслування на байдарках і каное

|«« «« »» »»|

Наше місто, яке стоїть на річці Дніпро, звичайно може похвалитися тим, що наші спортсмени з веслування на байдарках та каное одні з найкращих в України та найсильніших у Європі!

І звичайно, на чемпіонаті Європи серед юнаків та молоді до 23 років з веслування на байдарках і каное, який проходив у Італії, в живописному італійському містечку Ауронцо-ді-Кадоре з 28 по 01 липня та зібрав сильніших молодих спортсменів з понад 40 країн, дніпровські спортсмени, вихованці наших спортивних шкіл, вибороли медалі!

Так, вихованець КПНЗ «Дитячо-юнацька спортивна школа № 8» ДМР Філатов Денис став срібним призером у каное двійка на дистанції 500 метрів!

А вихованець КПНЗ «Міська дитячо-юнацька спортивна школа з водних та веслувальних видів спорту» ДМР, Даниленко Дмитро, зайняв трете місце у байдарці четвірці на дистанції 500 метрів та 4 місце у байдарці одиночці.

На сьогодні спортсмени також представляють школу вищої спортивної майстерності.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті