Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
03:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі звільнили начальника райвідділу міграційної служби за несвоєчасне заповнення декларації

У Дніпрі звільнили начальника райвідділу міграційної служби за несвоєчасне заповнення декларації

Вказана особа несвоєчасно подала декларацію за 2015 рік.

Постановою Індустріального районного суду м. Дніпропетровська начальника одного з районних відділів Головного управління Державної міграційної служби України в області визнано винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.1726 КУпАП (несвоєчасне подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування).

Встановлено, що вказана особа несвоєчасно подала декларацію за 2015 рік, чим порушила вимоги Закону України «Про запобігання корупції».

За скоєння адміністративного правопорушення посадовиця ГУ ДМС змушена сплатити штраф у сумі 850 гривень.

Не погодившись з таким рішенням суду, остання подала апеляційну скаргу, проте Апеляційний суд Дніпропетровської області підтримав позицію Дніпропетровської місцевої прокуратури №1 та залишив постанову суду першої інстанції без змін.

Крім того, за поданням прокуратури було призначено службове розслідування, за результатами якого вказану особу звільнено з посади.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Житель Днепра  (28.08.18 20:23): Действия суда незаконны. Государственная Миграционная служба Украины не является гос. структурой, т.к. у нее отсутствует свидетельство о государственной регистрации. Эта служба является частной структурой с регистрацией в США. Служащая которую уволили, не обязана подавать декларацию, работая в частной структуре... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті