Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 30 травня 2024
22:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Будівництво найбільшого в області будинку під соціальне житло – на фініші

|«« «« »» »»|

У Слобожанському зводять багатоповерхівку. «Соціальні» квартири отримають понад 100 родин селища, які стоять у черзі на житло.

Таке будівництво уперше за роки незалежності – спільний проект Дніпропетровської облдержадміністрації та місцевої громади, розповів очільник регіону Валентин Резніченко.

«Соціальне житло у Слобожанському не зводили десятки років. Старт новому будівництву дала реформа децентралізації Президента України Петра Порошенка. В об’єднаної громади з’явилися додаткові ресурси на втілення давніх планів, – наголосив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. – Гідні ідеї громад підтримуємо, допомагаючи фінансово. У результаті об’єднаних зусиль вже цьогоріч матимемо сучасну дев’ятиповерхівку. Вона – для понад 100 родин-черговиків селища».
Усі квартири – під ключ, зазначила начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Слобожанської селищної ради Таміла Жорняк. Новосілля щасливчики справлятимуть у помешканнях з ремонтом – від підлоги та кахлю до сантехніки.

«Багато років стою у черзі на отримання житла, своєї квартири не маю, живу в гуртожитку, – зазначила мешканка Слобожанського Майя Володькіна. – Сподіваюсь потрапити у списки по цій багатоповерхівці, мрію про затишну квартиру на середньому поверсі».
Будівництво будинку – на фініші. На часі – оздоблення фасаду, шпакльовка стін всередині, облицювання їх кахлем, благоустрій території.

Gorod.dp.ua на Facebook.


???  (17.09.18 16:14): Два подъезда. В одном 106/2 = 53 квартиры. 53/9 эт. = 5,888 кв. ))) на каждом этаже. Однокомнатные и может одна ДВУкомнатная на этаж. Итог - это та же общага, как и те что строили в период "застоя". Как в конце пр-та Правда-Слобожанский или в р-не ул. Донецкой. Но с новым дизайном. И всем ясно - что это для "новоселов" временное жильё. Пока не соберут деньги на квартиру большей площади. А коль так - там будя грязь-антисанитария-всё поколупано-изгаженно... Відповісти | З цитатою
Соціальне житло  (17.09.18 14:48): НЕМА ГРОШЕЙ НА "даруночки бісплатниі"БО НЕ ЗАРОБИЛИ Відповісти | З цитатою
Я не поняла..  (17.09.18 14:45): И как скоро кирпичи с балконов на головы посыпятся? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті