Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
13:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Запрошуємо підприємства малого та середнього бізнесу Дніпропетровщини до участі у агроконференції Dnipro Agro Day

Запрошуємо підприємства малого та середнього бізнесу Дніпропетровщини до участі у агроконференції Dnipro Agro Day

Запрошуємо підприємства малого та середнього бізнесу Дніпропетровщини до участі у агроконференції Dnipro Agro Day, що відбудеться 30 жовтня 2018р. в Готельно-розважальному комплексі «Хутір» (м. Дніпро, вул. Набережна Перемоги, 29).

Захід організовує Центр підтримки бізнесу м. Дніпро, заснований при Дніпропетровській торгово-промисловій палаті за підтримки ЄБРР в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.

Підґрунтям для проведення заходу є існуючий системний запит від підприємств агросектору щодо можливостей та напрямків залучення державної та профільної грантової підтримки, пошуку ринкових секторів та формули конкурентної доданої вартості щодо нових якісних продуктів українського походження, розвиток синергії інноваційних, консалтингових, технологічних, інформаційних, фінансових, організаційних рішень для динамічного розвитку агросектору регіону.

Мета заходу: нетворкінг, обговорення можливостей використання високих технологій та експертизи українських розробників для розвитку галузі, надання практичної інформації МСБ, обговорення проблем і перспектив запровадження сучасних технологій підтримки сільгоспвиробників.

Під час конференції плануються дискусії щодо вже реалізованих практичних кейсів та успішних стартапів агропромислової галузі, обговорення питань, що стосуються державного регулювання та фінансової підтримки цієї, надважливої галузі української економіки.

Завдяки європейській ініціативі EU4Business участь в агроконференції для українських МСБ є безкоштовною. Обов‘язкова умова участі: реєстрація за посиланням https://form.jotformeu.com/82684432302352 не пізніше 26 жовтня 2018 року .

Проект програми заходу станом на 10.10.2018р. доступний за посиланням: https://goo.gl/nqbGkx

Якщо Ви зацікавлені презентувати продукцію Вашого підприємства в рамках агроконференції або виступити з презентацією доповіддю під час заходу, прохання контактувати за тел.: (056) 374-94-12 (10), e-mail: [email protected] .

За додатковою інформацією також звертайтеся, будь ласка, за тел.: (056) 374-94-12 (10), e-mail: [email protected].

З повагою до Вас та до Вашого бізнесу

Команда Центру підтримки бізнесу м. Дніпро,
заснованого при Дніпропетровській торгово-промисловій палаті за підтримки ЄБРР в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.
тел.: (056) 374-94-12 (10),
e-mail: [email protected]
www.cci.dp.ua

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте