Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
02:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на лаві підсудних опинився директор підприємства, який на ремонті будівлі привласнив бюджетні кошти

У Дніпрі на лаві підсудних опинився директор підприємства, який на ремонті будівлі привласнив бюджетні кошти

Прокуратурою Дніпропетровської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно директора товариства з обмеженою відповідальністю за скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.191 та ч.1 ст.366 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене у великих розмірах; службове підроблення).

Так, у грудні 2016 року між Департаментом житлового господарства Дніпропетровської міської ради та вказаним товариством з обмеженою відповідальністю укладено договір на виконання робіт з капітального ремонту і реставрації житлової будівлі у місті Дніпрі.

Зловживаючи службовим становищем, директор товариства склав та вніс до офіційного документу - акту виконаних робіт - завідомо неправдиві відомості щодо вартості фактично виконаних робіт та будівельних матеріалів, на підставі яких заволодів бюджетними коштами на загальну суму майже 174 тис грн.

Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.


вася  (27.11.18 11:13): ух какой плохой подрядчик! НУ -ну-ну! А где директор департамента который подписывал договор и Акт КБ2в, где технадзор???надоел пи@деж ни о чем! Всегда виноват кто-то а барыги-чиновники не причем! Слава Украине!!! Відповісти | З цитатою
статья ни о чем  (27.11.18 10:20): , Відповісти | З цитатою
ХХХ  (26.11.18 17:55): Это типа как с мостом, а где вторая сторона от города ??? Кто проверил, согласовал и подписал обьемы??? Відповісти | З цитатою
vis  (26.11.18 16:30): Акт подписывала одна сторона? А где был техотдел департамента ЖХ? Відповісти | З цитатою
...  (26.11.18 16:08): Почему не называют организацию и дом который ремонтировали? Это тайна? Тогда зачем писать неизвестно о ком... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті