Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
22:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Іще в одній школі Дніпра відкрили сучасну лінію роздачі гарячого харчування

|«« «« »» »»|

Четвертого грудня у дніпровській школі № 142 відкрили сучасну лінію роздачі гарячого харчування для старшокласників. Тут учням пропонують великий вибір різноманітних страв: гарніри, салати, м’ясо, риба, хлібобулочні вироби тощо. Діти можуть обрати те, що їм до смаку.

Куточок харчування облаштований в українському стилі. Тут сучасні дерев’яні меблі, зокрема, виготовлені за принципом барних стійок, цілком новий посуд. Їжу подають у нових спеціальних контейнерах з відділеннями – окремо для гарніру, салату тощо.

За словами Тетяни Пономарчук, заступника директора ТОВ «Контракт Продрезерв 5», яке виграло тендер і організовує харчування майже в усіх школах Дніпра, це вже восьмий загальноосвітній заклад міста, у якому підприємство власним коштом відкрило шведську лінію роздачі.

«Батьки, керівництво школи № 142 на початку навчального року звернулися до нас із пропозицією облаштувати нову лінію гарячого харчування за принципом сучасної лінії роздачі. Для цього у школі нам виділили місце. Лінія розрахована переважно на учнів старших класів, але й решті школярів не заборонено купувати їжу. На вибір пропонуються різноманітні гарячі страви. Їх готують у школі. Сподіваюся, новий куточок харчування припаде до смаку школярам», – сказала заступник директора підприємства.
Тетяна Пономарчук також додала, що незабаром шведську лінію планують відкрити у школі № 52.
«Дякуємо, що відгукнулися на нашу пропозицію й зробили нам такий чудовий подарунок. Їдальня залишається. Там організовано харчуються учні молодшої школи», – зазначила виконувачка обов’язків директора школи № 142 Людмила Хмеленко.
Відкриття нового куточка харчування викликало справжній ажіотаж серед школярів. На перерві діти залюбки смакували страви на вибір. Десятикласниці Анастасія й Ганна одними з перших придбали собі обіди. Картопляне пюре, котлета і салат із капусти на двох обійшлися у 46 грн.
«Їжа свіжа, гаряча, смачна. Та й ціни помірні, що радує. Крім того, все таке новеньке, гарне – посуд, меблі, інтер’єр. Просто у захваті від цього сучасного європейського підходу до організації шкільного харчування», – розповіли подруги.

Gorod.dp.ua на Facebook.


горожанин  (06.12.18 17:22): дешёвая еда в заводских столовых была.Сметана пол-стакана 1 гр.50 коп, борщ 3 гр. порция. Очень вкусно готовили. Продукты поставляли с подсобных хозяйств. А частники купят продукты в магазинах, приготовят- вот дорого и получается. Відповісти | З цитатою
горожанин  (06.12.18 17:16): Всё зависит от цены и свежести продуктов. Старшеклассники чаще берут бутерброды, потому что цены высокие. Самые ходовые жареные пирожки с капустой и картошкой по 3 гривны.За ложку салата надо заплатить 2 гривны, за ложку гречневой каши 4 гривны. Відповісти | З цитатою
52 школа  (05.12.18 08:26): Большая просьба к журналистам, когда будет открыта линии раздачи 52 школы, тоже приехать, т. к. подозреваю там не будет так красиво. Відповісти | З цитатою
Мясо  (05.12.18 08:15): Все мясные продукты жареные, а у меня ребенок на диете, ей тоже брать пережаренные котлеты? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
А как  (05.12.18 08:12): А как они будут успевать обслужить всех желающих, или дети будут всю перемену стоять в очереди? Відповісти | З цитатою
Антон  (05.12.18 07:32): А цены то на ценниках выше выше чем в Варусе и в хлебных киосках. Відповісти | З цитатою
Мама  (04.12.18 20:45): Это только перед камерами так красиво ? А хотелось бы посмотреть когда телевидение уедет Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті