Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 30 травня 2024
21:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпровській міськраді розповіли, хто з 1 березня отримуватиме субсидію готівкою

У Дніпровській міськраді розповіли, хто з 1 березня отримуватиме субсидію готівкою

Уже з першого березня 2019 року, відповідно до постанови Кабінету Міністрів, українці отримуватимуть субсидію готівкою. Це стосується тих громадян, які оформили цей вид державної допомоги протягом жовтня – грудня 2018 року.

Про це під час прямої телефонної лінії 20 лютого повідомила головний спеціаліст управління соціального захисту департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради Віра Міщенко.
«Пенсіонери отримають виплату через відділення Укрпошти разом із пенсією. Ті, хто одержують пенсію через банк, відповідним чином отримають і субсидію. Не пенсіонери одержать виплату через відділення державного Ощадбанку. Таким чином, домогосподарствам надаватиметься субсидія готівкою і вони мають самостійно розрахуватися за комунальні послуги. Так вони зможуть заощадити, а гроші, що залишаться, витратити, наприклад, на оплату комунальних послуг у наступному місяці», – зазначила представниця мерії.
Монетизація субсидії громадянам, які звернулися по неї з 1 січня 2019 року, відбуватиметься у безготівковому вигляді.
«Управління соціального захисту подають дані до Міністерства соціальної політики України про розмір призначених субсидій. Мінсоцполітики зі свого боку направляє цю інформацію до Ощадбанку для відкриття рахунків, комунальні підприємства подаватимуть свою інформацію – також до банку. Після надходження фінансування Ощадбанк розраховуватиметься з комунальними підприємствами. У разі заощадження коштів після закінчення опалювального сезону та сплати всіх комунальних послуг їх можна буде отримати в Ощадбанку», – додала Віра Міщенко.
Довідка:
У Дніпрі житлову субсидію отримують близько 66 тис. домогосподарств.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Sopelman  (21.02.19 17:37): Начните платить пенсионерам заработанные ими пенсии.
Долой субсидии для пенсионеров, это преступление государственного уровня!
Відповісти | З цитатою
Дейнерис  (21.02.19 09:28): одни стоны и вопли((( Вместо этого лучше бы озаботились тем, как увеличить свой доход, а не надеяться на доброго дядю. А если мозгов не хватает, чтобы получать достойный доход, то кто же вам виноват? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
ветеран  (21.02.19 08:22): прошлый сезон было 300 кубов а на этот сезон дали 250 , на 50 кубов уменьшили, естественно и в деньгах будет меньше, вот так нас и дурят, а если пэтя останется у власти то вообще труба будет пенсионерам Відповісти | З цитатою
Виктория  (20.02.19 21:23): С 1 марта повышается пенсия. Если все перечислят вместе, то как человек должен узнать размер своей новой пенсии? Відповісти | З цитатою
Житель  (20.02.19 20:26): Издеваются!!! Откуда..останется если они понизили нормы потребления!!! Ее просто заплатить не хватает...А они останется... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті