Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
02:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У поліції розповіли подробиці вчорашніх затримань

У поліції розповіли подробиці вчорашніх затримань

6 березня поліція затримала угруповання кримінального авторитета «Арійця» і групу дніпрян, підозрюваних у розбійних нападах. У поліції розповіли про злочини, за які затримали підозрюваних.

Злочинна група «Арійця» обґрунтовано підозрюється в підпалі і замаху на життя людей в кафе на пл. Соборній у Дніпрі. Злочинців затримували оперативники та бійці спецназу Корд.

Після затримання у злочинців провели низку обшуків, під час яких вилучили пістолет Макарова та RG, патрони, гранату Ф-1, чорнові записи, мобільні телефони та одяг. Всі речові докази відправлені на експертизу та долучені до матеріалів кримінального провадження.

Наразі двох чоловіків затримано в порядку ст. 208 КПКУ. За злочини, передбачені ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) та ч. 2 ст. 115, п. 1 п. 5 п. 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), передбачено максимальне покарання у виді довічного позбавлення волі. Також всі учасники групи перевіряються на причетність до скоєння інших злочинів.



Також вчора затримали трьох дніпрян , які скоїли розбійний напад на території газової заправки.

В ході оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку встановили автомобіль, на якому пересувалися нападники. В подальшому за орієнтуванням транспортний засіб з трьома чоловіками зупинили у м. Дніпро. Під час огляду у них вилучили викрадене.

Злочин стався 6 березня о 2:35 у Петриківському районі Дніпропетровської області. Погрожуючи охоронцю станції ножем, зловмисники забрали гроші та втекли з місця злочину.

На даний час всі троє доставлені до Петриківського відділення поліції. Їх особи встановлені – всі вони мешканці м. Дніпра 40, 23 та 18 років. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у виді тримання під вартою. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Нападникам загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Днепр_2  (07.03.19 19:15): Бандюки одним словом. Відповісти | З цитатою
перфект Стрейнджер DP  (07.03.19 17:32): .. а "макар" непрост- переделан под глушак.
по нему можно долго с умом разбираться, походу на нем тела висят..
Відповісти | З цитатою
Бывалый  (07.03.19 15:37): Тупые бандиты, спалились везде где только можно было. Как у них так долго получалось быть на свободе? Побольше бы камер в Днепре, как в Камьянском(на каждом углу в нескольких ракурсах) -бандитизм бы как рукой сняло. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті