Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
12:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Понад 147 тисяч дніпрян користуються сервісом «особистий кабінет»

Понад 147 тисяч дніпрян користуються сервісом «особистий кабінет»

Клієнти ПАТ «Дніпрогаз» продовжують активно долучатись до використання електронних дистанційних сервісів. Станом на 1 квітня сервісом «особистий кабінет» на сайті 104.ua скористались майже 147,5 тисяч споживачів газу, а це близько 37% від загальної кількості клієнтів компанії.

Близько 147,5 тис. дніпрян користуються «особистим кабінетом» на сайті 104.ua. Спеціалісти компанії фіксують стале збільшення числа користувачів даним сервісом. Тільки за 3 місяці поточного року кількість зареєстрованих клієнтів збільшилась майже на 10 тисяч. Сервіс використовується для контролю та передачі показань лічильників, здійснення онлайн-оплати за спожитий газ та отримання інформаційної підтримки щодо послуг з газопостачання.
«Використання дистанційних каналів комунікації дозволяє споживачам газу зекономити час та позбавляє необхідності відвідувати газову компанію та марнувати час в чергах, - пояснює начальник управління клієнтського сервісу ПАТ «Дніпрогаз» Марина Коваленко. – Ми ж зі свого боку не зупиняємося на досягнутому та продовжуємо розширювати спектр зручних послуг для наших клієнтів».
Щомісяця до ПАТ «Дніпрогаз» показання приладів обліку газу передають в середньому 36 тисяч споживачів, що складає більше 11% від загальної кількості клієнтів з індивідуальними лічильниками. Про усі доступні способи передачі показань приладів обліку газу клієнти «Дніпрогазу» можуть дізнатись на сайті компанії у відповідному розділі.

Нагадуємо, що відповідно до вимог Кодексу ГРМ побутові споживачі мають щомісяця з 1 по 5 число включно повідомляти газовій компанії обсяг фактично використаного природного газу. Якщо цього не відбувається, нарахування за блакитне паливо здійснюються відповідно до профілю споживача та місячного коефіцієнта споживання газу. Отже саме своєчасне надання фактичних обсягів спожитого газу допоможе уникнути розбіжностей у розрахунках із газопостачальною компанією.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Тофик Бэй  (18.04.19 10:35): Информация по начислениям и оплатам за газ представлена в разных разделах сайта, а не в одной таблице, как у большинства поставщиков коммунальных услуг. В квитанции всё запутано ещё больше. Возникает обоснованное подозрение, что нас там дурят. А на обращения через сайт отвечают отписками. Восторга автора статьи не понимаю. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті