Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
06:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Понад півсотні креативних номерів продемонстрували учасники дніпровського півфіналу талант-фесту «Z_eфір»

|«« «« »» »»|

Учасники обласного фестивалю «Z_eфір» не з чуток знають: запорука успішного виступу на великій сцені – талант та багатогодинні репетиції. Своїм прикладом це правило підтвердили юні артисти під час «зіркового» півфіналу у Дніпрі.

Діти від 5 до 16 років представили на розсуд журі понад півсотні яскравих номерів. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Зіркова мандрівка фестивалю «Z_eфір» Дніпропетровщиною добігла завершення. У пошуках найталановитіших дітей ми провели кастинги у 14 містах та селищах нашої області та оцінили сотні номерів. Попереду – фінал, на якому виступатимуть кращі учасники конкурсу», - сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

Дніпро, Слобожанське, Підгородне, Партизанське. За місця у фіналі конкурсу «Z_eфір» змагалися «зірочки» з Дніпровського і Петриківського районів. Номінації – вже традиційні: театральне та вокальне мистецтво, інструментальний та оригінальний жанри, хореографія.

« Ми приїхали із номером «Переворот». Танок – про боротьбу шахових фігур за життя. Дуже старалися та багато тренувалися, аби гідно виступити на сцені «Z_ефіру», - розповіла учасниця танцювального колективу «Angels» Влада Візова.

Після відбіркових кастингів ще один шанс виступити на сцені наймасштабнішого талант-фесту області отримали юні музиканти з дніпровської дитячої школи мистецтв. Діти поділилися своїм «рецептом» успішного виступу.

«Треба «віддаватися» на сцені, адже чим більше ти віддаєш – тим більше отримуєш. Тоді і результат буде найкращий. І, звичайно, багато тренуватися. Ми дуже довго готувалися до цього виступу», - розповіла учасниця ансамблю Ася Дьоміна.

Не новачки на професійній сцені хлопці та дівчата з танцювального колективу «Step Up». На їхньому рахунку – участь у багатьох чемпіонатах та конкурсах. Показати свої таланти вирішили і на «Z_eфірі».

«Налаштовував дітей бути «королями» на сцені, не боятися та станцювати так, як ніколи раніше. Своїм виступом хотіли показати глядачам, як ми вміємо відчувати музику», - поділився керівник танцювального колективу «Step Up» Павло Авдєєнко.

Фінал конкурсу – вже у травні.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті