Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
07:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Майже 90% родин Дніпропетровщини обирають партнерські пологи

Майже 90% родин Дніпропетровщини обирають партнерські пологи

Майже 90% родин Дніпропетровської області обирають партнерські пологи. В переважній більшості випадків жінку підтримує чоловік, повідомила головний акушер-гінеколог регіону Катерина Каїра.

«Змінювати підхід до пологів на Дніпропетровщині почали у 2000-х. Знадобилося майже 15 років, аби партнерські пологи стали справжнім трендом. З кожним роком їх кількість зростала. У 2011 році роділлям допомагали близькі у 70% випадків. Нині ця цифра сягає 90%», – розповіла Катерина Каїра.

Найчастіше жінки області народжують разом з чоловіками. Приблизно у чверті випадків беруть на пологи мам, подруг, сестер, доул. Трапляються й історії, коли жінку підтримує її батько, додала Катерина Каїра.

«Партнерські пологи мають безліч переваг. Коли поруч з жінкою не тільки медперсонал, а й хтось з близьких, вона відчуває себе спокійніше, – зазначила головний акушер-гінеколог Дніпропетровщини. – Зазвичай чоловіки, які пройшли пологи разом із дружинами, ставляться до них потім більш лагідно та дбайливо».

Нині майже 8 тисяч жінок Дніпропетровщини готуються стати мамами.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ч  (08.08.19 01:31): Вообще-то рождение - это таинство появления новой жизни! Мужику там делать нечего, если он не акушер-гинеколог, то только мешать будет. Врачам специалистам нужно доверять. Иначе, зачем приехали в роддом, можна дома на ведре? Точно как при любой операции (роды тоже не поход к стоматологу) в родовом зале не должно быть посторонних, чисто и стерильно. Не всё модное на западе годится для нашего края. Нормальный мужик, после пережитого, уже не будет хотеть свою жену, как прежде. Відповісти | З цитатою
Комментатор  (07.08.19 21:50): У меня с мужем были партнёрские роды,потому что реально страшно как примут роды и что будет с ребёнком. И не ошиблась. Відповісти | З цитатою
Денис  (07.08.19 14:55): А основная причина знаете какая? У людей нет доверия к персоналу и роддому в целом. Женщина не может добиться необходимой помощи и поддержки в роддоме самостоятельно. Выбирая партнерские роды я могу проверить и в случае необходимости помочь жене задолбав половину персонала. Відповісти | З цитатою
Риелтор  (07.08.19 11:05): Партнерские роды не всегда полезны. Иногда после таких совместных родов жена у мужчины вызывает отвращение и прекращается половая жизнь. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті