Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
15:51

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На «Днепр-Арене» наконец сыграет сборная страны?

На «Днепр-Арене» наконец сыграет сборная страны?

10 лет сборная Украины по футболу не гостила на одной из лучших стадионов страны. И вот – отрадная новость. 10 сентября наша команда в товарищеском матче на «Днепр-Арене» должна сыграть со сборной Нигерии.

Об этом Городскому сайту сообщил исполнительный директор Днепропетровского отделения НОК Украины Александр Дювбаков со ссылкой на главу Украинской ассоциации футбола Андрея Павелко:

«10 вересня національна збірна України вперше в історії зіграє товариський матч з триразовим чемпіоном Африки — збірною Нігерії, яка нещодавно підтвердила статус однієї з найсильніших команд континенту бронзовими медалями Кубку Африки-2019! Пропоную членам Виконкому УАФ затвердити місцем проведення поєдинку стадіон “Дніпро-Арену”. Зважаючи на перенесення товариського матчу з турками, який мав відбутися в листопаді минулого року в Дніпрі, таке рішення буде абсолютно логічним і справедливим! Цей матч стане прекрасним подарунком Дніпру — головному форпосту України на сході і першим поєдинком збірної в місті за останні десять років! Також пропоную Виконкому УАФ затвердити місцем проведення товариського матчу Україна - Естонія, запланованого на 14 листопада, запорізьку “Славутич-Арену”. В разі схвалення ініціативи Виконкомом ця зустріч стане першим в історії матчем національної збірної в Запоріжжі! Обидві пропозиції вже отримали повну підтримку тренерського штабу на чолі з Андрієм Шевченком. Таким чином ми розширимо географію виступів збірної в Україні і синьо-жовті отримають в цих матчах потужну підтримку нескореного козацького краю!».

Как говорится, главное, чтобы снова не вмешались посторонние обстоятельства, которые уже помешали в прошлом году проведению на «Днепр-Арене» игры Украина – Турция….


Gorod.dp.ua на Facebook.


Не "патриот" - не идиот  (09.08.19 15:02): Аргумент про "головний форпост" -- просто убойный. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте