Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
11:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Впервые в Днепре пройдет фестиваль современного искусства «DniPRO GOGOLFEST»

Впервые в Днепре пройдет фестиваль современного искусства «DniPRO GOGOLFEST»

Грандиозный фестиваль пройдет с 27 по 29 сентября и будет продолжаться три дня и две ночи.

Об этом на своей странице в соцсети сообщил советник мэра Днепра Евгений Гендин.

«27-29 вересня у Дніпрі відбудеться фестиваль сучасного мистецтва DniPro ГогольFest. Триватиме 3 дні та 2 ночі і матиме декілька напрямків: театральний, музичний, візуальний, освітній, а також дитячу і нічну програми. Фестиваль відбувається в Дніпрі за ініціативи та підтримки генерального партнера – програми "Культурна столиця".

Перший день – це відкриття фестивалю, масштабний музичний перформанс “PRO dniPRO” від режисера Влада Троїцького. Перформанс – це колаборація таких музично-театральних проектів, як рейв-бенд ЦеШо (TseSho aka Teatr-Pralnia) та формація NOVA OPERA. Ці два колективи засновані Владом Троїцьким і кожен сам по собі – вже дуже сильний культурний продукт, запитаний на міжнародному культурному ринку. І от останній рік Влад працює з ними спільно та створює потужні колабораційні продукти. Це гранд-події, як, наприклад, опера Nero на корабельному заводі у Маріуполі, або музичний перформанс “Сходи до..” на Потьомкінських сходах – спецподія ОМКФ 2019.

“PRO dniPRO” – це сильний масштабний акт, до створення якого причетні найкрутіші музиканти, актори, художники та технічні спеціалісти України. “PRO dniPRO” – це фантазія геніального аналітика сучасності Влада Троїцького на тему Дніпра, його художнє відчуття міста та його майбутнього. Подія відбудеться ввечері на Площі Героїв Майдану, вхід вільний.

Більше інформації про фестиваль з'явиться найближчим часом.
Дякуємо усім за увагу, це будуть прекрасні дні про мистецтво та життя у прекрасному місті Дніпро».

На фестивале будут представлены перфомансы, театральные постановки, оперы, выступят группы Dakh Daughters, ЦеШо, D'zob, Nova Opera, а также будет масштабный музыкальный перформанс "PRO dniPRO" от Влада Троицкого на Площади Героев Майдана.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Кимочка  (13.08.19 12:10): гоголь - москальский запроданець Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
Доктор Хмурый  (12.08.19 16:08): "Грандиозный фестиваль пройдет с 27 по 29 августа и будет продолжаться три дня и две ночи", а дальше идет «27-29 вересня у Дніпрі відбудеться фестиваль..."и как понимать -- август или вересень (сентябрь)? Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте