Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
14:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кликав на допомогу з багажника: поліція Кам'янського ввела план "Перехоплення"

Кликав на допомогу з багажника: поліція Кам'янського ввела план

Поки дехто розважається, негайну допомогу не зможе отримати той, хто її дійсно потребує.

14 серпня близько 14:30 до поліції Кам’янського надійшло повідомлення про те, що чоловік почув крик про допомогу з багажнику авто, яке проїжджало поруч. Заявник надав опис автомобіля.

По Кам`янській оперативній зоні негайно був введений план «Перехват», орієнтовані всі екіпажі патрулів для затримання транспортного засобу. Поліцейські опитали можливих свідків та очевидців, переглянули камери відео спостереження, від слідкували маршрут слідування автомобіля, і знайшли даний автомобіль біля одного із розважальних закладів. Встановили всіх учасників події і відновили всю хронологію події.

Як було встановлено, група 18-річних юнаків вирішили розважитись. Більшість із них сіли до салону автівки, а один хлопець заліз до багажника і під час руху автомобіля кричав із середини «Допоможіть».

З усіма учасниками події була проведена профілактична робота, а водій автомобіля був притягнутий до адміністративної відповідальності за ст. 125 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Правоохоронці нагадують, в той час поки дехто розважається, негайну допомогу не зможе отримати той, хто її дійсно потребує.

Поліція вдячна заявнику за його небайдужість та громадянську позицію, який не залишився осторонь, а повідомив про ймовірне правопорушення, бо дана подія могла бути і реальною.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепр_2  (16.08.19 09:31): В советское время все бы тупо получили по 15 суток.
И не надо никаких штрафов.
2 недели мести городские улицы.
Відповісти | З цитатою
я  (15.08.19 16:48): Неплохо было бы если бы развлекающиеся оплатили работу полицейских и затраченное топливо, по-моему это было бы справедливо Відповісти | З цитатою
Игорь  (15.08.19 15:02): Для данных развлекателей кроме штрафа нужно было еще в багажнике сутки продержать связанным, а потом подальше отвезти - глядишь и развлекаться так меньше захотелось Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті