Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
12:05

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Завтра в Днепре пройдет открытый для всех Олимпийский урок

Завтра в Днепре пройдет открытый для всех Олимпийский урок

Ежегодно на таком мероприятии горожанам представляют в действии целый ряд видов спорта, предлагают поучаствовать в играх, пофотографироваться с легендарными спортсменами, поучаствовать в конкурсах и викторинах, получив за это призы.

Вот уже пару лет Олимпийский урок в Днепре проводится в сквере Героев за облгосадминистрацией (пр. Поля, 1). Пройдет он там и завтра, 27 сентября, начнется в 15.00 и продлится до 17 часов.

Сразу несколько видов спорта будут представлены на Олимпийском уроке впервые – велосипедный спорт, авиамоделизм и другие.

Организаторы мероприятия приглашают всех желающих прийти на праздник спорта и совершенно бесплатно поучаствовать во всех играх и забавах:

«27 вересня 2019 року ГО «Відділення НОК України в Дніпропетровській області» спільно з управлінням молоді та спорту Дніпропетровської державної адміністрації та управлінням спору департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради проводить традиційний щорічний захід Олімпійський урок-2019. Цьогоріч захід пройде у сквері Героїв (пр.О.Поля, 1).

Час проведення заходу – 14:00 – 14:45 (збір, реєстрація), 15:00 – відкриття, 15:15- 17:00 – робота спортивних локацій.

В ході заходу пройдуть показові виступи та майстер-класи з таких видів спорту: велосипедний спорт, легка атлетика, айкідо, ушу, фехтування, сучасне п’ятиборство, флорбол, дзюдо, бадмінтон, баскетбол, теніс настільний, вітрильний спорт, плавання, хокей, академічне веслування, батут, дартс, стрільба з луку, черліденг, воркаут, регбі, важка атлетика, карате, тхеквондо, стрільба, авіамодельний спорт та інші.

Участь у заході підтвердили видатні олімпійці та спортсмени Дніпра: Д.Міфтахутдинова, Ю.Зайцев, А.Коженкова, Б.Нікішин, А.Рижикова-Ярощук, Я.Магучіх, А.Гусенко, К.Тарасенко, В.Ридванський, ветерани та гравці ФК «Дніпро», лідери БК «Дніпро», регбійного клубу «Дніпро» та інші.

Тож, на тебе чекають спілкування та селфі з Олімпійськими чемпіонами та медалістами світових і європейських першостей! Позитив та незабутні емоції на свіжому повітрі – гарантовано!

Приходь на свято дзвоника «Олімпійського уроку-2019», отримай олімпійський щоденник та складай іспити на спортивних майданчиках і за гарні оцінки твоєї майстерності здобудеш подарунки!

Участь у спортивному святі БЕЗКОШТОВНА!».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Андрей  (26.09.19 14:14): А урки из области будут или со всей страны? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте