Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
06:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В облраді хочуть об'єднати «Аульський водовід» і кам'янської «Міськводоканал»

В облраді хочуть об'єднати «Аульський водовід» і кам'янської «Міськводоканал»

9 грудня, в Дніпропетровській обласній раді відбулася нарада під керівництвом заступника голови облради Володимира Тюріна, на якій були присутні його колега, заступник голови облради Олександр Лисенко, Кам’янський міський голова Андрій Білоусов та його перший заступник Олександр Чернишов.

З урахуванням того, що КП «Аульський водовід» і КП Кам’янського «Міськводоканал» становлять єдиний цілісний комплекс із забезпечення водою мешканців Кам’янського та низки інших міст (загалом близько 1 мільйона жителів), для більш ефективного управління комплексом і з метою забезпечення безперебійного водопостачання мешканців Кам’янського керівництво області та міста розглянуло питання про об’єднання КП «Аульський водовід» і КП «Міськводоканал» у єдине підприємство територіальної громади області.

«З огляду на те, що НКРЕКП не затверджує місту своєчасно обґрунтовані тарифи, місто змушене до 100 мільйонів гривень щорічно витрачати на дотацію КП «Міськводоканал» для забезпечення його поточної діяльності та погашення заборгованості перед КП «Аульський водовід» і ДТЕК «Дніпровські електромережі». А об’єднання КП «Міськводоканал» з КП «Аульський водовід» і передача їх у власність області дозволить зняти з нас це фінансове навантаження і спрямувати ці кошти на вирішення соціальних питань і в сферу житлово-комунального господарства», – сказав Андрій Білоусов.
«Для нас забезпечення безперебійним водопостачанням жителів Кам’янського є важливим питанням, і в обласного бюджету більше можливостей, ніж у міста для дотації КП «Міськводоканал», а місто, в свою чергу, ті кошти, які дотувало «Міськводоканалу», зможе направити на вирішення соціальних питань», – зазначив Володимир Тюрін.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Пенсионер  (10.12.19 16:41): Жили при союзе.Была вода,но никто не знал,что есть аульский водовод. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті