Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
11:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За скоєння розбійного нападу на оператора грального закладу поліція затримала 20-річного юнака

За скоєння розбійного нападу на оператора грального закладу поліція затримала 20-річного юнака

Після скоєння злочину хлопець переховувався у Київській області. Також разом з ним проживала 19-річна дівчина, яка перебувала у розшуку як безвісно зникла.

Як встановили співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Дніпропетровській області, 17 вересня близько 4-ї ранку юнак перебував у залі гральних автоматів у м. Павлоград. Під погрозою ножа він змусив жінку-адміністратора видати йому 1 тис. гривень. Також забрав її мобільний телефон. За оперативними даними поліцейські встановили, що після скоєння злочину хлопець виїхав з м. Павлограда та протягом чотирьох місяців переховувався на території Київській області. Разом із підозрюваним перебувала 19-річна дівчина, яку з вересня 2019 року розшукували ії батьки як безвісно зниклу.

На сьогодні дівчину повернули додому. Підозрюваного у розбійному нападі доставили до відділення поліції. Йому загрожує кримінальна відповідальність за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 7 до 12 років позбавлення волі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ух ты!  (11.12.19 17:46): В Украине нет игорных заведений! Разве полиции об этом неизвестно? Как "юноша находился в зале игровых автоматов в г. Павлоград", ежели таковых залов не существует? Может это была "улица Павлоград" в Монако? А может в Вегасе? Відповісти | З цитатою
.  (11.12.19 14:41): парень боролся с закрытием игорного бизнеса, а его закрыть за это?
непорядок...
мидальку ему
Відповісти | З цитатою
???  (11.12.19 13:20): А разве у нас есть игорные заведения? По закону нет, а значит и нападений быть не может. Відповісти | З цитатою
Воланд  (11.12.19 12:51): официально в стране игорный бизнес запрещён, стало быть его нет, а если нет игорного бизнеса, значит не было и ограбления, но если полиция искала и нашла, значит она признаёт, что таковой бизнес есть, мало того, эта самая полиция его и крышует... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
Коса та Я  (11.12.19 12:39): И шо - в Павлограде разрешены игорные заведения? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті