Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
01:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Укравтодор тестує навігаційну систему Waze в Дніпропетровській області

Укравтодор тестує навігаційну систему Waze в Дніпропетровській області

Відтепер всі скарги на автошляхи від користувачів програми збираються в єдину базу, яка доступна для дорожньої служби в режимі реального часу.

Таким чином відомство зможе зібрати максимально повну інформацію про стан покриття по всій країні. А також оперативно отримувати повідомлення про ожеледицю чи обмеження в русі через аварії і реагувати на них. Вся інформація подається з точними GPS-координатами, а також з фотографіями та коментарями від водіїв, якщо останні їх додали.

Поки система тестується у Львівській та Дніпропетровській областях. Але в подальшому має запрацювати по всій країні.

«Ми зможемо ще оперативніше реагувати на скарги громадян і зосередити нашу увагу в першу чергу на найбільш проблемних ділянках доріг», - вважає Олександр Кубраков.
Нагадуємо, що в Укравтодорі цілодобово працює аналітично-диспетчерська група, яка приймає скарги від громадян: (044) 287-11-40.
Gorod.dp.ua на Facebook.


местный  (12.12.19 14:30): Ага, и в Никополь последние лет 5-7 никто из автодоровцев не ездила наверное... И из Никополя в Запорожье через Марганец тоже.
Причем из Никополя в Запорожье, пока едешь днепропетровской областью плачешь, т.к. объехать все ямы не реально. Только заезжаешь в запорожскую область, все те же ямы - только ямы аккуратно залатаны и можно спокойно ехать до самого города! Да, не новый асфальт, но и не дыры по колено!
Не взлетит ((
Відповісти | З цитатою
гидра паласатая  (12.12.19 09:49): Аааа! Так вот почему у нас дороги говнище. Оказывается укравтовор просто не знал, в каком состоянии какие дороги. Они то думали, что все дороги у нас отличные. Ну теперь то точно все ямы залатают. Відповісти | З цитатою
??  (12.12.19 09:10): Интересно как-так они ее тестируют? Скачали приложение(которому уже лет десять) с Google Play или App Store и смотрят на него?? Или для того чтобы его смотреть купили несколько десятков Iphone 11 и отчитались что они им нужны для контроля состояния дорог??? ))) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті