Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
00:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За розбійний напад на жителя П’ятихатського району поліцейські затримали двох неповнолітніх хлопців

За розбійний напад на жителя П’ятихатського району поліцейські затримали двох неповнолітніх хлопців

Як встановили поліцейські П'ятихатського відділення поліції, ввечері 15 грудня юнаки озброїлися палицею, прикрили обличчя масками та прийшли до будинку 52-річного жителя П'ятихатського району.

У помешканні вони стали бити односельчанина по голові та тілу, після чого заволоділи його грошима у сумі 1 200 гривень. Чоловіку вдалося схопити зі столу ніж та поранити одного з нападників. Після цього хлопці втекли з місця злочину, а потерпілий повідомив про злочин в поліцію.

Вже за кілька годин підозрювані у розбійному нападу були встановлені. Ними виявилися неповнолітні жителі цього ж села 15 та 17 років. Наразі хлопці затримані в порядку статті 208 КПК України.

За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Відповідно до санкції статті нападникам загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанка  (18.12.19 12:44): Мальчишки-ребята,ребятишки. Статья супер! У нас теперь как не " " так "ребята". Відповісти | З цитатою
Анна Соломоновна  (17.12.19 18:28): На детей с ножом. Впаять ему по полной, что-бы знал, бандюга. Відповісти | З цитатою
****  (17.12.19 17:03): "Ребята" ! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті