Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 19 апреля 2024
11:29

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Дніпрі вчили як ефективно спілкуватися, управляти командою, вирішувати конфлікти і бути лідером.

У Дніпрі вчили як ефективно спілкуватися, управляти командою, вирішувати конфлікти і бути лідером.

Цим необхідним навичкам навчали на трьохденному тренінгу «Лідерство. Особиста подорож», який відбувся в Дніпропетровській торгово-промисловій палаті.

Організатор - Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Дніпро, створений при Дніпропетровській торгово-промисловій палаті за підтримки ЄБРР в рамках ініціативи #EU4Business Європейського Союзу, в черговий раз порадував представників ділової спільноти регіону, надавши їм можливість отримати знання від ментора та медіатора Франкфуртської школи фінансів і менеджменту, тренера в області HR в багатьох компаніях світу Уте Бюллєр.

Тож що робить людину лідером?

Особливий талант? Упевненість в собі? Уміння мотивувати і навчати інших? Здатність бачити перспективу?

Немає універсальної формули. Але є основні навички, необхідні керівнику для ефективного лідерства. І саме на них сконцентрувала увагу Уте Бюллєр, надаючи інформацію в інтерактивній формі.

Лідер завжди має активну життєву позицію і вміє брати відповідальність на себе. Завжди уявляє собі мету і бажаний результат своєї роботи. Місія очолюваної лідером компанії завжди пов'язана з його індивідуальністю, його цінностями і світоглядом.

Ефективний лідер вміє діяти не хаотично, а на основі побудованої системи пріоритетів, розділяти усі справи, виходячи з їх терміновості і важливості, і управляти своїм часом.

Успішний лідер вміє управляти конфліктами, він націлений на пошук таких рішень, при яких виграють усі сторони. Він бачить потенціал конфліктної ситуації і здатний до творчого пошуку для її вирішення. Він налаштований на співпрацю, а не на конкуренцію, цінує домовленості і угоди.

Успішний лідер вміє ефективно спілкуватися. В основі такого спілкування - уміння слухати і розуміти співрозмовника. Виражаючи свої думки на основі розуміння позиції, думок, почуттів співрозмовника, ефективний лідер здатний вибудовувати конструктивне спілкування.


Ефективний менеджер мислить категоріями організації і помічає кожну ланку в ній. Він усвідомлено підходить до розвитку потенціалу співробітників, розуміє важливість психологічного клімату в колективі і мотивації працівників для результативності діяльності. Докладає зусиль, щоб трудовий колектив ставав згуртованою командою однодумців.

Фундаментом ефективного лідерства завжди є робота над собою. Людина не зупиняється у своєму розвитку, навіть досягнувши великих успіхів, вона завжди готова вчитися, мінятися і розвиватися. Навичка особистого розвитку допомагає оперативно і адекватно реагувати на будь-які зміни ситуації, використовувати усі нові ресурси для підвищення ефективності діяльності.

Тож на тренінгу учасники отримали сукупність знань, які, беззаперечно, стануть неймовірно потужним інструментом для роботи – комунікативні навички для ефективного спілкування та комунікаційні техніки для необхідного впливу на людину, вивчили різні стилі лідерства, дізналися, як правильно управляти конфліктами й успішно вести команду до перемоги.

Геннадій Ляшенко, засновник ТОВ «Дніпровський завод спеціальних труб», так прокоментував захід:

«Моє підприємство працює вже 16 років і налічує близько сотні робітників. Це сучасний завод, який виробляє щорічно 200000 метрів спеціальних труб різного сортаменту. Це підприємство, яке динамічно розвивається, має великий науково-технічний і виробничий потенціал. Для того, щоб зберігати та підвищувати його конкурентоспроможність, необхідно, перш за все, самому розвиватися й завжди тримати руку на пульсі часу. Тому я не зупиняюся у своєму навчанні й завжди виділяю час на необхідні тренінги. І ось що хочу підкреслити – навчальні заходи, які пропонує Дніпропетровська торгово-промислова палата, завжди особливі, вони значно відрізняються від усього того, що пропонують інші. Чому? Вважаю тому, що Палата співпрацює з дуже потужними міжнародними організаціями і тренери, які проводять заходи, мають міжнародний рівень. Ось і зараз Уте мене вразила! І тут важливо, що я не тільки отримав необхідні мені знання, які допоможуть в керуванні колективом. Уте геніально подає інформацію. Настільки, що цікава кожна хвилина занять. Дякую Центру інформаційної підтримки бізнесу, заснованому при Дніпропетровській ТПП за підтримки ЄБРР, за можливість приймати участь в навчанні такого високого рівня!».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  У Дніпрі зник екскурсійний ретро-трамвай – у чому причина? (7)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (7)

•  У Дніпрі відзначають День космонавтики (7)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (7)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)

•  На Дніпропетровщині відбувається пошукова операція 13-річної Марини Волошко (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте