Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліцейські затримали чоловіка, який «замінував» два вокзали у Дніпрі

Поліцейські затримали чоловіка, який «замінував» два вокзали у Дніпрі

За неправдиве повідомлення про замінування вокзалів зловмиснику загрожує позбавлення волі.

Повідомлення про замінування Центрального вокзалу у м. Дніпро надійшло до поліції 1 січня о 12:20. До Головного залізничного та автовокзалу одразу виїхали поліцейські разом з працівниками вибухотехнічної служби і кінологами. Експерти-вибухотехніки обстежили приміщення та прилеглу територію двох вокзалів. Жодних вибухових та небезпечних пристроїв виявлено не було. Евакуація людей не проводилась.

Завдяки проведеним оперативним заходам поліцейські встановили чоловіка, який зателефонував з власного мобільного телефону до поліції та повідомив про замінування. Ним виявився 48-річний місцевий житель. Чоловік пояснив, що здійснив дзвінок без будь-яких причин.

Слідчим відділом Дніпровського ВП внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За неправдиве повідомлення про замінування йому загрожує від 2-х до 6 років позбавлення волі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Жорыг  (02.01.20 20:07): На вокзал который он "минировал" на 5 лет отрабатывать - говно убирать. Відповісти | З цитатою
Гарий  (02.01.20 17:01): Я тоже возмутился таким жестоким и непонятным легкомыслием. и вдруг вспомнил ... Лет55 назад квартирные телефоны быпи редкостью, а я был молод и холост, подговорил свою подружку позвонить с таксофона моему глубоко женатому коллеге, немного поинтриговать, пококетничать и договориться о личном свидании. Приятельница с радостью согласилась поучаствовать в этой авантюре и мы даже немного порепетировали. Всё прошло, как по маслу, но меня всё же загрызла совесть и я позже позвонил сам, чтобы покаяться и узнать результат розыгрыша. Трубку взяла тёща и сквозь слёзы рассказала, что в доме произошёл дикий скадал: жена коллеги ревела из-за свидания, на которое тот собрался идти, он оправдывался тем, что ему просто любопытно посмотреть, кто это в него так влюбился, все переругались, пообзывали друг друга. Меня никто из этой семьи долго не прощал, но, Слава Богу, со временем всё прошло, поросло быльём, однако я закаялся и никогда больше не шутил по телефону : (! Відповісти | З цитатою
медик  (02.01.20 12:51): На Игрень и оздоровить. Так не спеша, пару годков оздоравливать, заодно с нормальными людьми в кампании побудет. Відповісти | З цитатою
шут  (02.01.20 12:26): а может лишить его кисти руки набравшей номер ??? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті