Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 16 июля 2024
21:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

СК «Прометей» - МБК «Николаев». Третья победа самая тяжелая

СК «Прометей» - МБК «Николаев». Третья победа самая тяжелая

"Прометей" в третий раз в сезоне одержал победу над "Николаевом", но именно вчерашняя оказалась самой тяжелой.

СК "Прометей" - МБК "Миколаїв" - 90:77 (22:18, 30:26, 19:17, 19:16). 19 сiчня. Суперлiга Парi-Матч. Кам'янське. Спорткомплекс "Прометей". 850 глядачiв.

Головний арбiтр: Владислав Iсаченко; арбiтри: Андрiй Бабик, Олексiй Широбоков.

СК "Прометей": Едвiн* (21 + 7 пiдбирань), Лукашов, капiтан* (8 + 7 передач), Конате* (9 + 6 пiдбирань), Отверченко (0), Антипов (2), Сидоров (11), Маєрс* (17 + 6 пiдбирань), Мiллер (8 + 8 пiдбирань), Крiк* (14).

МБК "Миколаїв": Хохоник (2), Онуфрiєв, капiтан (10), Луценко* (8), Петерсон* (28 + 11 пiдбирань + 8 передач), Давидюк (2), Юрченко* (0), Приймак (4), Адедиран* (5), Зотов* (5 + 7 передач), Брiстол (13 + 11 пiдбирань).

Значні кадрові зміни в багатьох командах вітчизняної Суперліги в перший місяць нового року стали чи не головним баскетбольним трендом в цей період. Торкнулися вони й нашого "Прометея", причому другу гру поспіль вболівальники команди мали чудову нагоду побачити на власні очі її новачків. Моріс Крiк в минулу суботу зіграв настільки вдало, що за підсумками тижня увійшов у символічну збірну, а вчора в матчі проти МБК "Миколаїв" свій високий рівень продемонстрував і Деон Едвін. Забігаючи наперед, відзначимо, що Деон став не тільки найрезультативнішим гравцем кам'янчан, але i продемонстрував найвищий рейтинг ефективності серед всіх гравців "червоно-білих", якi виходили на майдачник.

Щоправда, Деоновi знадобився певний час, аби набрати свої перші очки, цих результативних дій не було в момент стартового ривка "Прометея" (10:0). Сталося це лише через хвилину і 42 секунди після початку поєдинку. Однак наївно було в цю мить думати, що все для нашої команди складеться досить гладко. До речi, це після закінчення матчу вiдзначив і наставник кам'янчан Карліс Муйжніекс. У миколаївців спочатку запрацювала головна зброя - Квентін Петерсон, який забив здалеку. Потім його потужною грою в "фарбі" підтримав Кервін Брістол. Досить скоро від стартової переваги "Прометея" не залишилося і сліду (16:14 на 7-й хвилині), а вже на початку другої десятихвилинки капітан гостей досвідчений Олексій Онуфрієв вивів їх вперед (26:25). Кам'янчани досить швидко повернули собі лідерство, але суперник вже відчув упевненість і далеко вперед нашу команду не відпускав фактично до середини заключної десятихвилинки.

Красномовною характеристикою ходу вчорашнього матчу є те, що кожну чверть перемагав "Прометей", але кожен раз ця перевага становила 2-4 очки. До великої перерви незначний вiдрив у 8 очок "червоно-білих" було досягнуто завдяки трьом дальнім влучанням поспіль Моріса Крiка. У дебюті третьої чверті гості змушені були посадити на лаву запасних по причинi чотирьох фолів Онуфрієва, що природно ускладнило їм виконання своїх завдань, проте тільки після двох поспіль результативних дій Іллі Сидорова в кінці третьої чверті, "Прометей" знову став утримувати суперника на дистанції (71:61). Лише після того як в заключній десятихвилинці також, як і Сидоров, 4 очка поспіль набрав Денис Лукашов, стало зрозумiло, що кам'янчани отримають другу домашню перемогу в сiчнi напередодні спарених виїзних ігор в Харкові і Дніпрі.

"Прометей" втретє в сезоні здобув перемогу над "Миколаєвом", але саме вчорашня виявилася найважчою.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте