Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
15:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кримінальне зведення на 27 квітня

Кримінальне зведення на 27 квітня
oldmet.narod.ru
1. 24 квітня п. р. о 10.15 до чергової частини Петропавлівського райвідділу міліції звернувся 51-річнний мешканець с. Петропавлівка. Чоловік повідомив про те, що в період часу з березня по квітень 2009 року з території перевалочної бази, яка розташована на ст. Брагинівка, невідома особа скоїла крадіжку металу і опори стелі овочесховища (рельси), довжиною 72 м. При виїзді на місце події та проведенні оперативно-розшукових заходів співробітниками карного розшуку Петропавлівського райвідділу міліції встановлено, що крадіжку скоїв місцевий мешканець, 1977 р.н. Наразі за даним фактом проводиться дізнання.

2. 24 квітня п. р. в ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками Павлоградського міського відділу міліції було встановлено, що в період часу з 15 березня до1 квітня 2008 року 35-річний мешканець м. Павлограда, директор одного з приватних підприємств, з метою отримання кредитних грошових коштів у відділенні одного з банків, не маючи змоги своєчасного та повного повернення грошей, склав офіційні завідомо неправдиві документи – довідки про свої доходи в двох приватних підприємствах. Ці довідки зловмисник надав до банку для незаконного отримання кредиту в сумі 124 470 грн. Вказані кошти чоловік витратив на власні потреби, та, не маючи можливості їх своєчасного та повного повернення, свої кредитні зобов’язання перед банком не виконував, чим завдав йому матеріальну шкоду у сумі 124 470 грн. Наразі за даним фактом прокуратурою м. Павлограда порушена кримінальна справа за ст. 358 ч. 3 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів).

3. 24 квітня п. р. близько 20.00 співробітниками державної служби по боротьбі з економічною злочинністю ГУМВС в області зібраний матеріал відносно двох приватних адвокатів, які 24 квітня о 18.30 за вирішення питання із слідчим прокуратури області про припинення кримінальної справи вимагали у двох обвинувачуваних по цій справі хабара у сумі 20 500 доларів США. Під час отримання хабара адвокати були затримані «на гарячому». Наразі за даним фактом прокуратурою області порушені кримінальні справи за ст. 369 ч. 1 (Давання хабара) та ст. 190 ч. 4 (Шахрайство) КК України.

4. 24 квітня п. р. співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Тернівського райвідділу міліції спільно із співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Криворізького міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів на подвір’ї одного з будинків м. Кривий Ріг був затриманий непрацюючий 31-річний місцевий мешканець. Зловмисник входив до складу групи із трьох непрацюючих місцевих мешканців віком від 33 до 40 років. Чоловіки незаконно збули наркотичну речовину «Екстракт опію» по 2 мл. 46-річному та 41-річній місцевим мешканцям. Співробітниками міліції у зловмисника було вилучено: 4 мобільних телефона, наркотична речовина «Опій» об’ємом 115 мл, гроші у сумі 640 грн., наркотична речовина «Макова соломка» вагою 4500 г, прекурсор «Ангідрид уксусної кислоти» об’ємом 6,5 мл, а також 2 л розчинника та посуд, які використовувалися для виготовлення наркотичної речовини. Наразі вилучені наркотичні речовини направлені до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

5. 24 квітня п. р. близько 20.00 співробітниками сектору дільничних інспекторів міліції Тернівського райвідділу Криворізького міського управління на одній із вулиць м. Кривий Ріг був виявлений незаконно діючий пункт прийому металобрухту від населення за готівковий розрахунок. Здійснював прийом металобрухту без відповідних документів та ліцензії непрацюючий 42-річний місцевий мешканець. Співробітниками міліції у зловмисника вилучено 700 кг чорного металу та терези. Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Жиглов  (27.04.09 21:53): Не купишь нас на эту туфту!!! Голимая показуха ,как и всегда)))000 Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (14)

•  Хто цей чоловік, який бʼє жінок у центрі міста? (8)

•  Таємниці Дніпра: «Будинок спеціалістів» або «Сачок» (8)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  На цьому тижні було видано 10-тисячний іпотечний кредит єОселя: чи актуально це для Дніпра (6)

•  Смертельна ДТП у Дніпрі: на Набережній Перемоги Geely врізалася в бетонний стовп (з'явилося відео моменту) (6)

•  З 1 липня у Дніпрі суттєво зростуть ціни на заправках (5)

•  Українці стали вдвічі більше купувати вживані авто з США: топ моделей (5)

•  Стихійна торгівля у невстановлених місцях заборонена. У Дніпрі проводять рейди (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті