Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
09:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

“Швейк”

Столичні актори Богдан Бенюк та Анатолій Хостікоєв “Швейка” зіграли в Дніпропетровську. Цю комедію, як відомо, нещодавно бачили учасники помаранчевої революції на київському майдані. Бачили її і дніпропетровські театрали ще два роки тому. Виставу за мотивами роману Ярослава Гашека київська трупа грає вже вісім років. Та глядачі тепер її сприймають дещо інакше – відчуває Анатолій Хостікоєв. Про це він і Богдан Бенюк розказували на прес–конференції перед початком вистави.

Приїзд столичних акторів, які мали дати безкоштовну виставу в Дніпропетровську, ще з ранку місцеві журналісти готові були перетворити на інтригу дня не менш як політичного забарвлення. До них дійшла інформація, що театр імені Горького через технічні причини не може надати сцену, де за домовленістю мали грати “Швейка”. Останні два роки - говорили і Бенюк, і Хостікоєв - у театрі ставили елітні вистави, що на сьогодні не актуальні, тому, напевно, не цікаві глядачеві. А комедія “Швейк”, яка живе вже мало не десяток років на сцені, - це якраз те, що тепер їм потрібно. Політичні кольори в цьому випадку значення не мають. Про політику жодного слова не сказав директор театру Горького. Він пояснив, що вистава могла зірватися через надто важкі декорації, які столичні актори привезли з собою. Їх могла не витримати сцена. Та до початку вистави всі технічні перешкоди були подолані. Принаймні, комедія “Швейк” почалася в призначеному місці і вчасно.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Oleg  (04.07.06 01:28): Швейк українською http://www.shveik.info Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте