Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
15:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Второй турецкий сбор СК «Днепр-1» завершил на победной ноте

Второй турецкий сбор СК «Днепр-1» завершил на победной ноте

В последнем матче предсезонки днепряне обыграли батумское «Динамо» 2:1.

Но перед игрой с грузинским клубом было досадное поражение от казахстанского «Кайрата» - 2:4. Провалив (0:3) первый тайм, спортклубовцы преобразились во второй половине игры…

Об этой игре официальный сайт СК сообщает следующее:

«СК «Дніпро-1» — «Кайрат» (Казахстан) 2:4 (0:3)

«Дніпро-1»: 33. Юрчук, 8.Польовий, 15. Логінов (кап), 30. Гуйє, 9. Адамюк, 44. Батагов (98.Хобленко,67), 3.Ді Франко, 25. Когут (18. Сніжко,43), 10.Булеца, 7. Коркішко (77. Чичиков,76), 89. Супряга.

Голи: Косович (21), Вржещиньський (37), Дугалич (45+2), Супряга (62), Тингисбаєв (82), Булеца (83).

Стартовий склад дніпрян на матч проти віце-чемпіону Казахстану останніх п’яти сезонів мало чим відрізнявся від того, що у минулому поєдинку переграв «Олександрію» — відбулась тільки одна зміна в середині поля, де замість Кравченка вийшов Когут.  Початок матчу вийшов рівним. Кілька кутових у виконанні дніпрян не призвели до загострень, а перша небезпечна атака «Кайрату» на 14-й хвилині хоча і закінчилась взяттям воріт, але гол не було зараховано через офсайд.

І все ж таки саме «Кайрат» відкрив рахунок: після прострілу з правого флангу м’яч відскочив до Косовича, який влучно пробив через частокіл ніг гравців обох команд.

А далі рахунок став 2:0 – Есеола кинув у прорив Вржещиньського, і той влучно пробив низом у дальній кут. На цьому неприємності для дніпрян у першому таймі не закінчились – спочатку через пошкодження поле залишив Когут, а вже у компенсований арбітром час Дугалич вище від усіх вистрибнув після подачі кутового і довів рахунок до великого.

Початок другого тайму дніпряни почали значно активніше і одразу могли відіграти один м’яч, але Коркішко не зумів переграти голкіпера з близької відстані. Після ще кількох атак спортклубівці отримали право на небезпечний штрафний, і м’яч після удару Булеци влучив у поперечину.

Проте, головне, що з боку дніпрян гра стала веселіше, і ось знову Коркішко не використовує чудовий шанс відзначитись, спрямовуючи м’яч з вбивчої позиції над поперечиною. Але буквально у наступній атаці дніпряни таки досягли цілі – Супряга і Булеца розіграли комбінацію, і Влад відзначив своє 20-річчя забитим м’ячем, вже четвертим у поточеному міжсезонні. На 76-й хвилині тепер вже Коркішко не реалізує вихід до воріт, а після подачі кутового Хобленко завдає удар головою, але алматинців удруге рятує поперечина. У наступній атаці Супряга б’є метрів з десяти вище поперечини, а потім і Сніжко не переграє Устименка з близької відстані. Тільки після цього у гру вступив Юрчук, який також ліквідував вихід сам на сам. І маючі таку повну перевагу у другому таймі спортклубівці пропустили випад суперника – 1:4. Тільки ж розігравши з центру поля Булеца завдав невідпорного удару в дев’ятку -2:4.

До останніх секунд гри дніпряни намагалися забити ще, але більше голів у матчі не було. Таким чином, ми побачили два різних тайми у виконанні спортклубівців, невикористану купу моментів, що у підсумку призвело до поразки».

А вот в матче с «Динамо» (Батуми) основу СК составили те игроки, которые не принимали участия в поединке с «Кайратом». И в этом матче наши земляки доминировали с самого начала игры.

О ней сайт СК сообщает следующее:

«CК «Дніпро-1» — «Динамо» (Батумі, Грузія) 2:1 (1:0)

СК «Дніпро-1»:  31. Кліщук, 11.Шаповал, 44. Батагов, 9.Сваток, 77.Чичиков, 98.Кірєєв, 18.Сніжко (кап.) (3. Ді Франко,39, 7. Коркішко,62), 91. Сабатіні, 29.Назаренко (10.Булеца,81), 19.Тейлор (25.Цуріков,75), 23.Хобленко (89.Супряга,79).

Вилучення: Сніжко (33, з правом заміни), Коркішко (90+1).

На 17-й хвилині Фламаріон не реалізував пенальті (воротар)

Голи: Тейлор (18), Хобленко (57, з пенальті), Тевдорадзе (90+2, з пенальті).

За рівної гри, перший гострий момент створила грузинська команда – Вагнер отримав передачу з правого флангу і міг бити сам, але вирішив віддати передачу партнеру, який поцілив вище поперечини.  А потім динамівці отримали право на пенальті – арбітр зустрічі побачив гру рукою з боку Чичикова, але тут блискуче проявив себе Кліщук, який намертво взяв 11-метровий удар від Фламаріона. І одразу ж дніпряни відкрили рахунок. Сніжко, що вийшов на гру з капітанською пов’язкою, кинув у прорив Назаренка, який дійшовши до лицевої лінії прострелив уздовж воротарського майданчику, а там Тейлор фактично увійшов у ворота разом з м’ячем — 1:0!  На це батумці відповіли потужним ударом Мумачашвілі у поперечину. В цілому гра тривала на зустрічних курсах, при цьому вона ставала все більш жорсткою, і після одного з таких стиків, коли на полі ледве не почалася бійка, рефері вирішив вилучити з поля Сніжка.

Поки готувалася заміна на Ді Франко, «Динамо» у більшості повністю перехопило ініціативу і створило три непогані нагоди відігратися, але кожного разу на заваді суперникам ставав Кліщук, який у красивому стилі ліквідував загрози після двох ударів Джигаурі і все того ж Фламаріона. Коли команди знову почали грати у рівних складах, то і перевага грузинів згасла. При цьому на 41-й хвилині арбітр мав усі підстави призначити пенальті у ворота «Динамо», але тепер він не відреагував на гру рукою батумця у власному штрафному майданчику.

Другий тайм активніше почали динамівці, і вже на 53-й хвилині Фламаріон знову опинився перед Кліщуком, і в черговий раз Андрій продемонстрував свою майстерність, перегравши опонента у ближньому бою.  Поступово дніпряни перевели гру на чужу половину поля і після виконання стандарту м’яч відскочив до Чичикова, якому залишалося влучити у ворота метрів з п’яти, але на шляху м’яча стала рука захисника «Динамо», і арбітр таки призначає пенальті у ворота батумців. З 11-метрової позначки влучно пробив Хобленко, який, як і Тейлор, забив свій перший гол за спортклубівців, нехай і у контрольному поєдинку.  Далі команди обмінювалися гострими випадами.

За чверть години до завершення поєдинку динамівці змінили пів складу, а от у дніпрян дебютував Цуріков, який вже відновився після тривалої травми і вийшов на полі у своїй перші грі за спортклубівців. Ще пізніше вийшли чемпіони світу Супряга і Булеца, який відзначає сьогодні своє 21-річчя. Саме Супряга міг довести рахунок до великого, коли у своєму фірмовому рейді зі своїй половини поля втік на побачення із воротарем, але трохи сильно відпустив м’яч, і голкіпер встиг завадити завдати удар.  Подібний же рейд здійснив і Булеца, але останнього захисника він переграти не зумів.

Вже у компенсований час рефері призначив третій пенальті у матчі, знову за гру рукою, тепер у Коркішка, при цьому і Дмитро залишив поле через сперечання з арбітром. Цього разу Тевдорадзе таки переграв Кліщука, але одразу голу пролунав фінальний свисток – 2:1 дніпряни завершують збір перемогою!».

В интервью официальному сайту клуба главный тренер «Днепра-1» Дмитрий Михайленко так подвел итоги второго турецкого сбора:

— Напевно, приємно завершувати збір перемогою?
— Це дійсно так. Ми потрапили у важку ситуацію через вірус, і хлопцям довелося грати два матчі поспіль. Було важке фізично випробування. Але зіграли дисципліновано, у деяких моментах пощастило. В цілому, гарна гра вийшла.

— Якщо повертатися до матчу з «Кайратом», вже проаналізували за рахунок чого суперник мав значну перевагу у першому таймі?
— «Кайрат» мав велику перевагу у рахунку. Ми, у свою чергу, втрачали м’ячі, що й призводило до гольових моментів, та програли силову боротьбу. «Кайрат» — дуже потужна команда. Маючи швидких гравців, ми, на жаль, цим не скористалися у першому таймі. Зіграли, напевно, невірно з точки зору стратегії. Другий тайм показав, що в нас є добра група атаки, і треба її вірно використовувати.

— Після першого збору ви казали, що треба скорегувати гру в атаці. Те, що команда в останніх матчах стабільно забиває, є свідченням того, що це вдалося?
— Напевно, так. Якщо на першому зборі був лише один гол після індивідуального проходу Супряги, то зараз ми створюємо моменти. І сьогодні, і вчора були моменти. Нам потрібно збалансувати гру, не дозволяти створювати моменти після власних простих помилок. Треба покращити стандартні положення в обороні. На це ще є час.

— До матчу проти «Карпат» залишається рівно тиждень. Як готуватиметесь?
— Зараз після важкого подвійного спарингу треба відновитися та відпочити. Продовжимо працювати над тактикою та стандартами, а 19 числа вирушаємо додому. І одразу триматимемо у думці гру у Львові.

— Не може не тішити дебют Цурікова…
— Нас також. Тривалий час він пропустив, і чому не сьогодні надати йому можливість дебютувати. Дуже багато роботи він виконав, витримав, і, вважаю, сьогодні для нього гарний день. Він скучив за грою, за емоціями, а ще й перемогти вийшло.

— Сьогодні вранці ви попросили хлопців додати в агресії. Як з цим було сьогодні, якщо не враховувати епізод за участю Сніжка?
— Агресія та хуліганство – різні речі. Сашко зірвався сьогодні. Хлопець вдарив його ногою по зубах. Не знаю, навмисно чи ні. Сашко повівся негарно, тому буде покараний. Так чинити неможна. А все, що стосується боротьби у грі — кожен боровся так, як міг. Той же Кірєєв відмінно себе проявив. У важкій ситуації добре зіграли Гріффін, Сваток. Тому тут до хлопців взагалі немає ніяких запитань».

Напомним, что чемпионат днепряне возобновят 22 февраля выездным матчем с «Карпатами» (начало – в 14.00). А 28 февраля на «Днепр-Арене» будут принимать киевское «Динамо» (начало в 19.00).




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте