Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 20 апреля 2024
02:09

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

СК «Днепр-1» представил «зимних» новичков

|«« «« »» »»|

Накануне матча с киевским «Динамо» (который начнется на «Днепр-Арене» завтра, 28 февраля в 19.00) спортклуб провел презентацию новичков команды и открытую для журналистов тренировку команды.

Днепряне самым решительным образом настроены дать бой гранду украинского футбола. И в значительной мере настроение команда поднял вчерашний праздник на тренировочной базе.

Сначала команда торжественно представила всех семерых новичков, пополнивших состав в межсезонье, – это Сваток, Хобленко, Ди Франко, Тейлор, Адамюк, Цуриков и итальянский специалист Луиджи Ночентини.

Презентацию новичков можно посмотреть в видеосюжете на официальном сайте клуба.

А потом наступила самая радостная часть для болельщиков. Были определены 50 победителей проведенного СК конкурса, посвященного знанию истории спортклуба и стадиона «Днепр-Арена». Каждый из победителей получил по два билета на завтрашний матч. А из рук Игоря Когута призы получили те болельщики, которые стали победителями конкурса «Лучший игрок СК 2019 года».

После презентации главный тренер команды Дмитрий Михайленко рассказал официальному сайтуСК о состоянии команды и подготовке к игре с «Динамо»:

— Чи є якісь кадрові проблеми перед грою з «Динамо»?

— Усі готуються. На цю хвилину лише Булеца та Супряга не можуть грати за умовами угоди.

— Чого очікуєте від «Динамо»? До якої гри готуєтесь?

— Готуємось до важкої гри. Приїжджає суперник високого рівня, команда, яка перебуває у перегонах за друге місце. Зрозуміло, буде серйозне налаштування. Для нас це буде перша домашня гра цього року, у присутності власних вболівальників. Дуже хочемо відібрати очки та показати хорошу гру.

— Які були проблемні позиції, і чи задоволені ви, як їх закрили новачки?

— З шести новачків не всі перебувають в оптимальному стані. Більшість перебувають або після тривалої перерви в матчах, або після травм. Цуріков та Сваток з ушкодженням, тривалий час не грав Тейлор – він зараз набуває ігровий тонус. У Адамюка не було можливості грати півроку. Хобленко пропустив гру через дискваліфікацію.

Зараз, зрозуміло, гратимуть Адамюк та Фран, а з приводу інших – питання. З усіх новачків Фран перебуває у найбільш оптимальних ігрових кондиціях. Тому ж Адамюку потрібен час, аби увійти до тонусу. Все це питання найближчого часу. Впевнений, за деякий короткий час новачки вийдуть на звичний рівень та приноситимуть користь.

— Все ж таки, які саме позиції були проблемними, і чи закриють їх новачки?

— Я дуже сподіваюсь, що закриють. Впевнений, що вони нам допоможуть. Ми потребували правого захисника. Прийшов Адамюк. Шукали другого центрального півзахисника – це Фран. У «Карпатах» він грав дещо в іншій ролі. Зараз ми пробуємо його трохи нижче. Сподіваємось, що відновиться Сваток та гратиме з притаманним йому агресивним стилем. Те ж стосується і другого нападника. Впевнений, Хобленко з його досвідом та вмінням вести боротьбу буде корисним.

— Який настрій та налаштування на матч?

— Налаштування відмінне, настрій гарний. Найголовніше, що усі здорові. Хороший психологічний фон зараз є для нас дуже важливим.

— Ваш новий помічник вже щось резюмував з приводу «Динамо»?

— Він аналізує суперника та наші власні помилки. А про те, що ми знайшли у «Динамо», напевно, доречніше казати на післяматчевій пресконференції».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Рожденный ползать  (27.02.20 21:05): - летать не сможет Ответить | С цитатой
!,2,3,4,5...  (27.02.20 11:10): Кому интересно это сборище неудачников, в Днепре много дворовых команд у которых уровень намного выше Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (11)

•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  У Дніпрі на автостанції на лівому березі планують збудувати зал очікування з торговельними приміщеннями (7)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (7)

•  У 6 закладах Дніпропетровщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті (5)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (5)

•  Утворюється метровий шар піни: у Дніпрі в озеро Куряче з колектора виливаються відходи (5)

•  У Дніпро повертається стародавня мумія! (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте