Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 30 июня 2024
08:48

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Учні перемогли вчителів

Учні перемогли вчителів
saratovsport.ru
У Дніпропетровському національному університеті імені Олеся Гончара відбувся щорічний матч з волейболу на Кубок ректора між збірними командами студентів і викладачів ДНУ.

Започаткований турнір був сім років тому за ініціативи студентів, які звернулися до ректора університету Миколи Вікторовича Полякова з пропозицією змагатися з викладачами. Ректор, сам волейболіст, погодився, і було засновано Кубок. Організаторами стали кафедра фізичного виховання та спорту (завідувач кафедри доцент В.І.Саричев) і спортивний клуб ДНУ (голова спортклубу старший викладач Палієнко О.М.).

У класичному університеті, яким є Дніпропетровський національний університет, приділяється велика увага гармонійному, різносторонньому розвитку не тільки молоді, а й професорсько-викладацького складу. Саме такі спортивні змагання роблять студентське життя більш насиченим цікавими подіями і незабутніми яскравими враженнями, а викладачам університету надаються широкі можливості постійно бути в русі, зміцнюючи своє здоров’я й продовжуючи молодість.

За встановленими правилами, право грати зі збірною командою викладачів отримують переможці міжфакультетської студентської спартакіади з волейболу. Цього року таке право виборола команда факультету фізики, електроніки та комп’ютерних систем, куратором якої від кафедри фізичного виховання є старший викладач А.М.Дулєвич. Спартакіада ДНУ-2009, де за звання найкращої змагалися 16 команд, проходила у листопаді минулого року.

Що стосується викладачів, то їх команда у складі найкращих волейболістів з різних факультетів успішно виступає у змаганнях міського та обласного рівнів серед ветеранів. Зараз вони є призерами першості області серед ВНЗ з волейболу.

Але тим цінніша перемога студентів у матчі з гідним суперником. Із рахунком 2:0 виграла збірна команда студентів, і цілий рік вона буде володарем перехідного Кубку ректора. В рамках цьогорічного Кубку вперше відбулася гра між волейбольною збірною ветеранів Дніпропетровська та збірною студентів ДНУ. Переможцями також стали студенти університету.

Активно підтримували гравців уболівальники. А команди дівчат з черлідінгу (групи підтримки) прикрасили свято яскравими спортивними виступами. У паузах між партіями звучали пісні у виконанні старшого викладача спортивної кафедри В.І.Кулікова та музичні номери солістки ансамблю скрипалів „Чарівна скрипка” Ганни Палієнко.

Всі учасники турніру були нагороджені дипломами та солодкими призами.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:



 

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (32)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (8)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (7)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте