Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 28 марта 2024
13:51

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Дніпрі встановлюються станції, які допоможуть дезінфікувати руки або речі, яких ви торкаєтесь

|«« «« »» »»|

Пандемія коронавірусу серйозний виклик світового масштабу. І боротись з ним повинні якомога більше людей. Ситуація ускладнюється тим, що не можна назвати єдиний рецепт боротьби з поширенням хвороби. Кожна з країн, що зіштовхнулася з епідемією, робить це по-різному.

Сьогодні наша держава намагається робити все можливе, щоб усі заходи, запроваджені урядом, були спрямовані на боротьбу з вірусом і в подальшому могли захистити людські життя і мінімізувати негативні наслідки епідемії. Як може допомогти державі у цій ситуації бізнес?

Ми знаємо, що ряд великих національних корпорацій виділив значні кошти для придбання апаратів штучної вентиляції легенів, іншого сучасного медичного обладнання і засобів захисту. Країна продовжує об'єднувати зусилля багатьох підприємств і волонтерів,для того, щоб зупинити розповсюдження пандемії. Чимало підприємств критичної інфраструктури продовжує свою роботу під час карантину аби створити безпечні умови для життєдіяльності та робочі місця, зберегти здоров'я та гідно захистити майбутнє своїх дітей.

Сьогодні ми хочемо розповісти про приклад дніпровських підприємців, які створили безконтактну гігієнічну станцію для санітарної обробки рук.

Наразі вітчизняний виробник – торгова марка «Bila Dzyga», виконала розробку та розпочала виробництво цього інноваційного продукту, що може забезпечити якісне та повсюдне додержання рекомендацій ВООЗ щодо недопущення масової захворюваності населення.

Вже сьогодні у Дніпрі встановлюються станції, які допоможуть дезінфікувати руки або речі, яких ви торкаєтесь частіше: дверні ручки, ручки візочку у крамниці, кнопки ліфта, перильні огородження тощо.

Пристрій, аналогів якому не існує в Україні, являє собою стійку, що оснащена безконтактним дозатором для дезінфікуючого розчину та дозволяє максимально ефективно проводити протиепідеміологічні та профілактичні заходи.

Такі апарати можна встановлювати на вході в будівлі як адміністративного, так і комерційного призначення, в медичних закладах, в торгово-розважальних комплексах та ресторанах, кінотеатрах, театрах, офісних приміщеннях, закладах «beauty» індустрії та інших місцях, де контакт з поверхнями та предметами, що схильні до накопичення шкідливих хвороботворних вірусів та бактерій, можливий найбільше.

На поверхні станції нанесено просту інструкції, що полегшує процес користування пристроєм та економить час. На сьогоднішній день такі пристрої вже встановлено в Дніпропетровській міській раді, обласній клінічній лікарні імені Мечнікова, торгових мережах ТМ Fozzy Group, ПрАТ «ЗЗРК» та інших місцях загального призначення.

Найближчим часом підприємство-розробник встановить три такі станціі в обласній лікарні імені Мечникова, в поліклініці на житловому масиві "Тополя" та 16-ій міській лікарні, крім того, дві такі станціі будуть передані волонтерам для передачі у військові частини.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте