Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
14:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Криворізькі поліцейські викрили 36-річного містянина, який займався виготовленням та збутом алкогольних напоїв

Криворізькі поліцейські викрили 36-річного містянина, який займався виготовленням та збутом алкогольних напоїв

Під час обшуку правоохоронці вилучили обладнання для виготовлення фальсифікованої продукції та близько 3 тисяч літрів спирту.

13 квітня працівники Покровського відділення поліції під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури № 2 провели ряд санкціонованих обшуків у орендованих чоловіком гаражних приміщеннях. У ході обшуків співробітники поліції вилучили обладнання для виготовлення продукції, спирт, тару та фурнітуру.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 199 Кримінального кодексу України (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів). Санкція статті передбачає позбавлення волі строком до семи років.

Наразі в рамках кримінального провадження тривають слідчі дії, направлені на встановлення осіб причетних до незаконної діяльності.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті