Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
23:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

12 тисяч гривень збитків: в Самарській затоці затримали браконьєра

12 тисяч гривень збитків: в Самарській затоці затримали браконьєра

24 квітня 2020 року інспектори Дніпропетровського рибоохоронного патруля спільно зі співробітниками Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області викрили грубе порушення правил рибальства.

Інцидент стався у Самарській затоці, поблизу с.Рибальське Самарського району Дніпропетровської області.

Близько 7 години виявлено порушника, який здійснював вилов риби в брід забороненими знаряддями – двома лісковими сітками (100 метрів). У сітках знаходилась така риба: плітка – 120 екз., карась сріблястий – 42 екз., плоскирка – 7 екз., лящ та судак – по 1 екз. Загальна вага незаконно добутих водних біоресурсів склала 25 кг. Збитки, завдані рибним запасам, становлять 11 866 грн.

На особу складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи готуються для передачі до правоохоронних органів за місцем скоєння правопорушення. Розглядається питання про відкриття кримінального провадження за ст. 249 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття рибним промислом). Заборонені знаряддя лову та незаконно добуті водні біоресурси вилучено до рішення суду.

В Управлінні Держрибагентства у Дніпропетровській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (096) 400-02-50. Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства, порядку придбання чи збуту водних біоресурсів прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

Gorod.dp.ua на Facebook.


идиоты  (28.04.20 15:12): Достали сети с живой рыбой , описали, составили штраф, а рыба подохла тем временем Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті