Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
03:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на Короленко водій, який викрав Ауді А4, викликав на підмогу 20 осіб і напав на поліцейських

У Дніпрі на Короленко водій, який викрав Ауді А4, викликав на підмогу 20 осіб і напав на поліцейських

Підозрювані чинили опір поліцейським, погрожували та завдали тілесні ушкодження працівнику карного розшуку під час виконання ним службових обов’язків.

Вранці, 19 травня патрульні поліцейські Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області по вулиці Короленко в місті Дніпро зупинили автомобіль «Аudi А4». Під час перевірки документів правоохоронці встановили, що вказаний автомобіль знаходиться у розшуку Кальміуським відділом державної виконавчої служби міста Маріуполь Головного територіального управління юстиції у Донецькій області. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції.

Під час документування події на місце прибуло близько 20 чоловіків знайомих водія та пасажира. Чоловіки поводили себе агресивно, перешкоджали роботі працівникам слідчо-оперативної групи. При цьому, учасники події намагалися поїхати з місця пригоди на зупиненій автівці. Зловмисники вихопили з рук поліцейського мобільний засіб фіксації та нанесли тілесні ушкодження поліцейському.

Одного з фігурантів затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі чоловікам повідомлено про підозру.

За вказаним фактом слідчі Шевченківського відділення поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 342 (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, приватному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві, уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб) та ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Добрый Полицай  (21.05.20 13:36): Очень сомневаюсь, что это угонщик. Скорее всего в деле замешаны коллекторы и/или чёрные нотариусы, а мужик просто защищал свою частную собственность. Т. н. "полиция", как обычно, на стороне преступников и помогает мразям отжимать имущество граждан. Брависсимо "правовому государству". Відповісти | З цитатою
123  (21.05.20 11:11): Интересный канал про работу американской полиции - https://www.youtube.com/channel/UChHDKcPDl5Ob1bZV8KYMgBQ/vid eos Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
сержант  (21.05.20 03:34): А табельное зачем? Или его уже не выдают? Відповісти | З цитатою
Филя  (20.05.20 20:59): За угонщика 20 человек никогда не подпишутся. Скорей всего тут человек просто купил машину, но не переоформил. И аферист-хозяин подал заявление, что машина в угоне. Или юридический хозяин имеет , например, задолженность по алиментам.
Это точно не угонщик, жаль ответственность за клевету в 2001 убрали.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Ч  (20.05.20 18:14): Коллекторы лютуют? Відповісти | З цитатою
ALF  (20.05.20 17:22): Слабо сразу видео приложить хоть как-то объективно отражающее написанное (20 человек). На видео видно 4 полицейских и три человека в гражданском. Что человек пытался выхватить у полицейского не видно - возможно полицейский пытался фиксировать людей (без их согласия) на не штатное оборудование (личный телефон). Предполагаю, что (как обычно) с кучей нарушений остановили и с нарушениями оформляют (не оправдываю водителя...). Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Андрей  (20.05.20 17:15): Это какой-то позор... Відповісти | З цитатою
Андрей  (20.05.20 16:28): Видать не хватило ума вызвать на помощь коллег Відповісти | З цитатою
йцукен  (20.05.20 16:20): Мляха они даже себя защитить не в состоянии(( Відповісти | З цитатою
Вежливая муха  (20.05.20 15:57): Было 20+, объявлено только 2-м.. Відповісти | З цитатою
1 2
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті