Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
13:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Материнство за решеткой

Материнство за решеткой

В Каменской колонии №34 освобождения ждут 11 мам-заключенных с детьми.

«Детский дом» за решеткой в этом учреждении создали 2 года назад. В нем проживают переступившие черту закона женщины с детьми младше трех лет. У большинства женщин ребенок родился именно во время отбывания срока наказания.

Для мам с детьми созданы особые условия: отдельное общежитие с небольшим детским садом и игровой площадкой. У них – усиленное 6-разовое в день питание, о котором подавляющее большинство этих мам, по их собственному признанию, не могли даже мечтать на воле…

О том, как живут матери-заключенные, рассказала журналистка сайта Любовь Бурлакова:

«Мама Марка Аліна — родом із Кіровоградської області. Жінка показує свою кімнату і купу іграшок сина. Свого первістка народила від засудженого, з яким познайомилася вже у місцях позбавлення волі після страшної сімейної трагедії.

«За ґрати я потрапила, коли вийшла заміж і постійно мене домагався… мого чоловіка брат двоюрідний. Поки чоловік на роботі, він постійно до мене приходив, вікна мені розбивав, ліз биться, і я не витримала, розумієте, що сталося далі….», — розповідає засуджена Аліна.

Жінка звернулася до президента України з проханням про помилування, бо їй відбувати покарання ще 3 роки з 8, призначених судом. А сину вже майже два. За рік його мають звідси кудись влаштувати — такий порядок.

«На сьогоднішній день ще не було дітей, які були б віддані до будинку дитини. Діти йдуть або до прийомних сімей, або їх забирають родичі», — говорить Вікторія Сухова, начальниця будинку дитини Кам`янської виправної колонії №34.

Сабіна — з Чернігівської області, виросла в інтернатному закладі. До Кам`янського її перевели з Одеської виправної установи, де вона вагітною перебувала у значно гірших умовах. Наразі жінка виховує крихітну Мілану і мріє про свободу.

«Прошу Бога і прошу дуже начальницю, щоб помогла швидше вийти з донечкою, я вже два роки сиджу, мені дуже хочеться додому, дуже», — зізнається засуджена Сабіна.

Вдома на неї чекає сестра. А бабуся маленької Мілани теж перебуває у місцях позбавлення волі.

Засуджені у цій колонії можуть працювати — на цей час вони відводять дітей до міні-дитсадка, де за ними доглядають вихователі. Незабаром до цих жінок приєднається ще одна мама. Нещодавно вона народила дитину, але через ускладнення хлопчик поки що перебуває під наглядом лікарів».

Видеосюжет о буднях матерей за решеткой можно посмотреть по данной ссылке:

Фото и видео - d1.dp.ua




Gorod.dp.ua на Facebook.


, Алла  (03.06.20 20:37): Деток жалко они ни в чем не виновны мам не жалею Ответить | С цитатой
Таня  (03.06.20 16:03): Алину, если говорит правду, вообще нужно оправдать!!! И вместо неё отправить в тюрьму следователя, прокурора и судью! И правильнее, в камеру к самым отпетым. И ни каких "милицейских колоний" быть не должно!
Р.S. настоящих преступниц не жалко ни сколько. Кушинскую нельзя было выпускать!
Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте