Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
10:03

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре проводят конкурс высокотехнологичных проектов

|«« «« »» »»|

На конкурсе «Энергия +» представлены 16 интереснейших проектов энергоэффективных домов и объектов.

Конкурс проводится Энерго-инновационным хабом Приднепровской академии строительства и архитектуры при поддержке немецкого общества международного сотрудничества (GIZ), " Школа энергоэффективности ", Energy Glass Technology, Europe-Dnipro - официальный представитель концерта Porcelanos в Украине.

Об этом конкурсе на своей странице в соцсети рассказал и представил самые интересные проекты директор по развитию и инновациям фирмы «Строитель-П», член жюри этого конкурса Виталий Спиридоненков:

«Згідно умов конкурсу було передбачено 2 номінації:

Тема (номінація) 1. Проектування енергоактивного індивідуального житлового будинку загальною площею до 120 м², або дуплекс (житловий будинок на двох володарів) загальною площею до 300 м² «Енергія +».

Тема (номінація) 2. Проектування інтер’єрів енергоактивного індивідуального житлового будинка загальною площею до 120 м² «Енергія +».

Приємно відчувати, що тема конкурсу стала небайдужою для студентства та викладачів академії і, як результат залучились до цієї події у якості учасників близько 40 студентів, а також 9 викладачів з різних кафедр архітектурного факультету та 4 викладачі із споріднених кафедр у якості прямих та спеціалізованих консультантів.

У двох номінаціях було подано 16 робіт, кожна із яких висвітлює цікаві грані з наданої теми. Деякі роботи виявилися більш футуристичні, а деякі мають можливість навіть бути реалізованими, настільки детальною розробкою відрізняються».

Огласить итоги конкурса обещают завтра, 10 мая.

Фото – со страницы Виталия Спиридоненкова

Gorod.dp.ua на Facebook.


Шизоід  (09.06.20 20:08): Так ніхто ж не проти енергоефективного будинку , але дозволити його собі можуть лише багатії, яким зазвичай на енергоефективність начхати, і на дизайн теж.Будують собі прості банальні коробки, тільки великі та дорогі. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте