Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
13:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

30 липня - Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми

30 липня - Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми

У 2020 році поліцейські управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Дніпропетровській області, спільно зі слідчими викрили 12 фактів торгівлі людьми, з них 2 - з метою сексуальної експлуатації та 10 – трудової.

Першочергові зусилля поліції направлені на ліквідацію транснаціональних мереж торгівлі людьми. Проводяться заходи для затримання учасників злочинних угруповань, які займаються пошуком, вербуванням та переміщенням громадян України за кордон для сексуальної і трудової експлуатації, втягненням у жебракування та злочинну діяльність. Документування цих злочинів відбувається у взаємодії з правоохоронними органами Євросоюзу.

Поліцейські управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми закликають бути пильними та ретельно перевіряти пропозиції роботи за кордоном.

  • Для легального працевлаштування звертайтеся до державних центрів зайнятості або фірм, які мають ліцензії Міністерства праці й соціальної політики України.
  • Пам’ятайте, що виїзд за кордон за туристичною візою, не дає права на працевлаштування. Залишаючись за кордоном після закінчення терміну дії візи, громадянин порушує міграційне законодавство.
  • Не користуйтеся послугами нелегальних посередників, які беруть на себе оформлення документів. Наслідком таких рішень можуть бути рабство, сексуальне насильство, трудова експлуатація, жебрацтво та втягнення у злочинну діяльність.

Gorod.dp.ua на Facebook.


да уж  (30.07.20 14:19): торговля людьми это круто, не то что совок Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті