Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
13:43

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Гліб Пригунов: Місцевий референдум - це сепаратизм

|«« «« »» »»|

«Місцевий референдум - це сепаратизм»! Із таким гаслом виступила фракція партії «Європейська солідарність» на сесії Дніпропетровської обласної ради.

Депутат та екс-голова облради Гліб Пригунов закликав колег підтримати звернення до керівництва Служби безпеки України та Міністерства внутрішніх справ України, Генерального прокурора України.

Мета звернення - визнати незаконними передвиборчі борди Політичної партії «Опозиційна платформа - За Життя» та прибрати їх з Дніпра та області.

На своїй сторінці у ФБ Гліб Пригунов зазначив:

«У 2014 ми захистили Україну, Дніпропетровщина стала форпостом у всіх сенсах. У тому числі в у боротьбі із сепаратизмом.

А сьогодні, наче ні в чому не бувало, всім Дніпром висять плакати із закликом до референдуму від партії «Опозиційна платформа - За життя».

Дніпром і областю безкарно розміщені сепаратистські борди російською мовою! Ну, по-перше, російська мова на зовнішній рекламі - це порушення чинного законодавства! По-друге, ми добре пам’ятаємо, до чого призвели подібні заклики у Донецьку, Луганську та Криму. Це розхитування ситуації у містах із подальшим утворенням незаконних формувань, поява «зелених чоловічків» та захоплення територій».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте