Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
02:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі соцпрацівники тестують нову форму

|«« «« »» »»|

У Дніпрі соцпрацівники, що обслуговують підопічних безпосередньо вдома, виходять на роботу в новенькій уніформі.

Для них розробили футболки та рюкзаки із логотипом та написом «Департамент соціальної політики». Корпоративний одяг вже встигли оцінити як самі соцпрацівники, так і їхні підопічні.

«Можна сказати, що сьогодні ми тестуємо уніформу. Всі ми брали участь у її розробці. Переглянули багато варіантів. Наразі комплект складається із футболки та рюкзака або сумки із логотипом. У холодну пору року будуть ще куртки-трансформери. Корпоративний одяг отримають 550 соцпрацівників міста», - сказала соціальна працівниця Анастасія Калманова.

У новій уніформі вийшла на роботу соціальна працівниця територіального центру з обслуговування пенсіонерів Ольга Карпікова. У неї 12 підопічних. За день, каже, обслуговує 5-6 чоловік.

«І футболка, і рюкзак мені дуже подобаються. По-перше, вони зручні та дуже доречні. Футболка універсальна та комфортна. А рюкзак взагалі незамінна річ, адже звільняє руки, і продукти носити набагато зручніше, ніж у пакетах. Мої підопічні вже оцінили оновлення, кажуть, що побачили мене здалеку. До того ж, на одязі та на рюкзаку є напис «Департамент соціальної політики». Це говорить оточуючим, що я соцпрацівник, тож люди, думаю, будуть десь допомагати, десь пропускати в черзі», - розповіла Ольга Карпікова.

Лілії Коржовій 85 років. Жінці важко ходити, тому вона звернулася до територіального центру по допомогу. Тепер вона підопічна Ольги Карпікової. Каже, що дуже задоволена ставленням соцпрацівниці і щоразу чекає її із нетерпінням.

«Я знаю, приблизно о котрій має прийти Ольга, тому сідаю біля віконця і виглядаю. Раніше придивлялася до кожного обличчя, а тепер от знаю, що вона в спецодязі ходить, бачитиму її здалека. Це дуже добре, адже я стільки передач про шахраїв надивилася, лячно стало, а тепер впізнати соцпрацівника стане набагато легше», - поділилася враженнями Лілія Коржова.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Кризис  (18.08.20 21:32): Кендалл Дженнер, Джиджи Хадид, Кара Делевинь одевать футболки отказались ... Відповісти | З цитатою
Игорь  (18.08.20 18:10): Футболка, логотипы и т.д. - все это конечно хорошо, но в первую очередь лучше бы зарплаты повысили и социальную помощь. Фраза, что соцработника в униформе видно издалека, рассмешила. Особенно в контексте мошенников. Как будто мошенники не могут одеть такую же форму. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті