Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
12:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Рекламні агентства відмовляють політичним партіям у розміщенні реклами через пошкодження білбордів

Рекламні агентства відмовляють політичним партіям у розміщенні реклами через пошкодження білбордів

Рекламні агентства Дніпра відмовляють деяким політичним партіям у розміщенні зовнішньої реклами, через пошкодження білбордів.

Про це в прямому ефірі програми «Тема дня» «Українського радіо UA: Дніпро» повідомила власниця рекламного агентства Світлана Мироненко.

За словами Світлани Мироненко, є такі рекламні агентства, які відмовляють деяким політичним партіям та кандидатам у розміщенні зовнішньої реклами, щоб не понести збитків. На Дніпропетровщині навмисне пошкодження білбордів і сітілайтів із політичною рекламою носить систематичний і масовий характер. Зі збільшенням кількості зовнішньої політичної реклами відповідно такі дії набирають все більшого розмаху.

«Замінити скло на розбитому білборді коштуватиме близько 7 тис.грн., щоб його очистити – 1 тис. грн., наново замінити плакати заляпані фарбою – 5 тис грн. Люди не розуміють, що мстяться не партії і не кандидатам, а звичайним працівникам та рекламним агентствам, які за власний рахунок будуть виправляти ці неприємності. Ось так ми йдемо до Європи. Потрібно завжди залишатися людьми», – сказала Світлана Мироненко.
Спостерігачі "Громадянської мережі "ОПОРА" зафіксували 7 випадків псування рекламних щитів та 2 випадки псування агітаційних наметів. Про це повідомив Вадим Головченко, координатор "Громадянської мережі "ОПОРА".

"Розповсюджений спосіб псування щитів з політичною рекламою – це заляпування їх фарбою та курячими крашанками. Найбільше таких випадків зафіксовано у Дніпрі», – сказав Вадим Головченко.
За його словами, цьогорічні місцеві вибори будуть конфліктними та потужними, тож випадків псування білбордів буде більшати. Зараз політична реклама в основному зосереджена в інтернет ресурсах, тому мешканці все менше звертають увагу на рекламні щити. Утім розмальовування білбордів може посилити впізнаваність того чи іншого кандидата.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Павел Днепр  (28.08.20 18:54): Ну не всем же отказывают ? Только ОПЗЖ и Шариковцам ? Відповісти | З цитатою
Интересно  (28.08.20 16:01): в каком пту учился кирилл киреев? "билбордов" ,что это. я думал, что это большие доски. т.е. БИГБОРДЫ но тупое поколение ПЕПСИ и кирилл киреев имеет свой язык. Может нельзя этих тупорылых допускать печататься на городском сайте Відповісти | З цитатою
Пэця Шакалат  (28.08.20 13:00): Пособничество карателям должно быть уголовно наказуемо.. Хочу висеть на Новогодней Ёлке рядом с конфетами.. Відповісти | З цитатою
Артём.  (28.08.20 10:50): Весь город завален рекламой Бори и Бориной "пропозиции". Интересно - Боря за свои кровные финансирует свою рекламную кампанию или из городского бюджета? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті