Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
23:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі патрульні затримали двох чоловіків з автоматами і наркотиками

У Дніпрі патрульні затримали двох чоловіків з автоматами і наркотиками

15 жовтня, близько 6-ї години ранку патрульні зупинили на вулиці Щепкіна автомобіль Opel за порушення правил дорожнього руху.

Поліцейські помітили, що в салоні авто перебуває пасажир, схожий за прикметами на громадянина, що причетний до нанесення тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть потерпілого. Інспектори вирішили провести поверхневу перевірку пасажира.

В кишенях чоловіка, мешканця Львівської області, вони виявили боєприпаси, а в сумці лежав предмет, схожий на автомат та багато боєприпасів. Поліцейські викликали слідчо-оперативну групу й доставили громадянина до Чечелівського відділку поліції для з'ясування усіх обставин.

Того ж дня патрульні зупинили на Набережній Заводській автомобіль OpelVectra, у якого не працював задній правий стоп-сигнал. Під час спілкування з водієм інспектори з'ясували, що він позбавлений права керування. Чоловік помітно нервував, тож охоронці порядку оглянули салон транспортного засобу. У дверцятах вони виявили 2 сліп-пакети з речовинами, схожими на наркотичні, а під сидіннями ріжок від автоматичної зброї та оптичний приціл.

На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу. Під час більш детального огляду слідчі виявили пакет, в якому був предмет, схожий на АК74 зі складним прикладом та 7 набоїв калібру 7,62.






Gorod.dp.ua на Facebook.


местный  (19.10.20 12:02): И спалился из-за лампочки ценою в 10 грн...
Оно то хорошо что поймали, но как мне кажется что очень повезло полицейским что те отстреливаться не начали. Положили бы запросто...
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Ади Дас  (19.10.20 11:51): Ну если у этой гопоты есть стволы то о чем тогда вообще можно говорить, в 90 х удел таких богатырей была ходить по району с битой. И то одной на троих)) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Судмедэксперт  (17.10.20 21:47): Оба предмета на фото - называются однозначно АКМС (не АК74, не АК47, не АКМ) и имеют калибр 7,62х39. Верхний - тот однозначно официальный охотничий карабин (на фото видно маркировку), и если не переделан для автоматической стрельбы и стрельбы со сложенным прикладом - совершенно легален. Со вторым "калашом" сложнее, - он затёрт , возможно и "криминален" по происхождению, но зачем на нижнем фото рядом прицел ПСО лежит непонятно, закрепить его на соседнем предмете невозможно, отсутсвует специальная направляющая...
Глушитель ( он же ПСУЗВ) тоже в нашей стране абсолютно легален...
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
гы-гы  (17.10.20 14:28): Второй, то закладчик наркотиков и оружия был. Відповісти | З цитатою
Хм  (17.10.20 14:02): АК - хорошая, действенная, безотказная альтернатива газовому балончику. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті