Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 18 апреля 2024
03:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Арсеній Яценюк в річницю мільйонного віча на Майдані: Бажаю нам всім завжди пам'ятати про нашу силу і наші перемоги

Арсеній Яценюк в річницю мільйонного віча на Майдані: Бажаю нам всім завжди пам'ятати про нашу силу і наші перемоги

Після побиття «Беркутом» студентів на Майдані на вулиці вийшли сотні тисяч людей. Ми йшли разом - це були кроки до свободи, демократії і прогресу, - написав прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк у своєму Facebook в річницю референдуму 1991-го та Всенародного віча 1 грудня 2013 року.

Арсеній Яценюк підкреслив, що в цей день у 1991 році на референдумі українці підтримали Акт проголошення Незалежності України: «Це стало важливою історичною віхою у здобутті нашої вільної Української Держави».

Цього ж дня у 2013-му, після побиття «Беркутом» студентів на Майдані, відбулася акція протесту: «На вулиці вийшли сотні тисяч людей, стало чітко зрозуміло - режим Януковича відповість за звіряче побиття молоді, за грабіж і знесилення України, за план продати нашу свободу своїм кремлівським господарям».

«Пам'ятаю той ранок сім років тому. Так само як і кожен, хто був там, бо неможливо забути цю картину людського моря, єднання вільних людей, яких не упокорити жодній владі. Неможливо забути колону з парку Шевченка до Майдану, серця переможної Революції гідності. Ми йшли разом - це були кроки до свободи, демократії і прогресу, і разом з нами невидимо йшли мільйони патріотів, які віками боролися за Незалежність України», - написав Арсеній Яценюк.

«Щиро бажаю нам всім завжди пам'ятати про нашу силу і наші перемоги. Пам'ятати про те, що ніколи жодному ворогу ми не дозволимо посягнути на нашу волю і Незалежність», - наголосив лідер «Народного фронту».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте