Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
16:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровщина у 2020 році посіла друге місце за кількістю рекордів в Україні

Дніпропетровщина у 2020 році посіла друге місце за кількістю рекордів в Україні

Дніпропетровська область у 2020 році за кількістю рекордів вийшла на друге місце після Києва (23 рекорди).

Про це повідомила керівниця Національного Реєстру Рекордів на своїй сторінці у Facebook.

Національний Реєстр Рекордів визначив трійку міст, в яких зареєстровано найбільше рекордів за 2020 рік.

"Київ та Київська область стабільно займає перше місце по зареєстрованим рекордам за рік. Дніпро та Харків постійно боролися за другу сходинку цього рейтингу. Я маю на увазі Дніпропетровську та Харківську області, бо на спільний результат працюють всі міста областей. Наприклад, у Дніпропетровській області – це і Кривий Ріг, і Петриківка. Так от, Дніпро та Харків постійно змагалися за другу сходинку рейтингу, але перемагав постійно Харків. І вперше за роки незалежності на другу сходинку вийшла Дніпропетровська область", – говорить Лана Вєтрова – керівниця Національного Реєстру Рекордів.

За словами Лани Вєтрової, особливістю року стали карантинні обмеження, які вплинули на структуру рекордів, а саме – почала активно розвиватися дистанційна форма реєстрації досягнень.

Практично всі рекорди категорії "Масові заходи" перейшли в онлайн-формат. Якщо до 2020 року ця ніша використовувалася рідко, то тепер заявники та організатори успішно освоюють сервіси та інструменти для організації дистанційних масових рекордів.

Найбільше рекордів у столиці та області – 110 зареєстрованих рекордів за рік. Бронзовим лідером вперше стала Івано-Франківська область з результатом 21 рекорд.

Уже не перший рік Тернопільська область підходить впритул до трійки лідерів, але все одно залишається на четвертому місці (15 рекордів).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Виктор  (27.01.21 10:49): Рекорд по количеству олигархов
https://www.youtube.com/watch?v=dGd83lHlmtk
Відповісти | З цитатою
727  (26.01.21 11:36): А рекорды из разряда-кто дольше простоит на одной ноге?или-кто дальше плюнет?сами то понимаете,что все ваши рекорды из этой плоскости???на самом деле-нечем гордиться. Відповісти | З цитатою
Отец демократии  (26.01.21 09:23): Забыли упомянуть рекорды по распилу государственного бюджета. Как воруют тут, больше нигде не воруют. Рекорды по смертности населения на фоне рождаемости. Відповісти | З цитатою
Погонщик красного КТМ_а  (26.01.21 09:03): Рекорды в чем???
В одновременном управлении 16-тью мухами??
Или в гербовой вилке, выложенной бутербродами из сала, которое протухло и все потравились??
Или рекорда на самый дорогой газ в истории?? Или самую дорогую воду??

Тьфу!!!
Відповісти | З цитатою
Обыватель  (25.01.21 23:00): Для людей с комплексом неполноценности это, может, и повод для радости/гордости. Відповісти | З цитатою
Николай  (25.01.21 20:52): Лучше бы если Украина заняла второе место по уровню жизни, достатку и перспективе жить в нормальной процветающей стране, а не вот в этом г... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті