Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 29 марта 2024
00:08

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

СК «Днепр-1» завершил турецкий сбор на победной ноте

СК «Днепр-1» завершил турецкий сбор на победной ноте

Вчера днепровские футболисты провели два завершающих матча второго турецкого сбора, после чего сегодня возвращаются домой и продолжают подготовку к чемпионату в Днепре.

Два вчерашних матча СК сыграл двумя разными составами. К сожалению, в первой игре днепряне уступили ташкентскому «Локомотиву» - 0:3.

Вот что об этом поединке сообщает пресс-служба СК «Днепр-1»:

«СК «Дніпро-1» — «Локомотив» (Ташкент, Узбекистан) 0:3 (0:0)

СК «Дніпро-1»: 23. Сарнавський (1. Махарадзе,72), 2. Сафронов, 3. Адамюк, 39. Сваток, 11. Цуріков, 69. Соловйов (77.Домарацький,76), 44. Батагов, 26. Вагнер (99.Заєць,57), 14. Ярмолюк, 10. Булеца, 9. Хобленко.

Голи: Кодиркулов (46), Абдуллаєв (63), №77…. (86)

В заключний ігровий день турецьких зборів на дніпрян чекало два спаринги.

В ранковому матчі суперником спортклубівців став ташкентський «Локомотив», який був одним з найсильніших клубів Узбекистану останнього десятиріччя, хоча у минулому сезоні і посів низьке для себе 9 місце.

Вже на початку гри команди обмінялися гострими випадами: спочатку Сарнавський потягнув удар в дев’ятку, відбивши м’яч на кутовий, на що пострілом відповів Хобленко, і м’яч зачепивши ногу захисник пройшов поруч із стійкою. Невдовзі вже Ярмолюк, перегравши кількох опонентів, увірвався в штрафний майданчик, звідки бив з хорошої позиції, але влучив у Ільясова.

Після цього моменту дніпряни на деякий час захопили ініціативу, створивши біля воріт суперника кілька непоганих моментів: знову б’є Хобленко, і знову рикошет від захисника приносить тільки кутовий, після подачі якого вже Соловйов завдає удар з лінії карного майданчику, проте м’яч відверто не ліг на ногу нашому молодому півзахиснику. А на 19-й хвилині дуже гострий простріл Хобленка з лівого флангу ледве не замкнув Вагнер, якому не вистачило буквально кількох сантиметрів, щоб відкрити рахунок у грі.

Далі гра заспокоїлася і до перерви моментів було вже небагато.

А от на самому початку другого тайму «Локомотив» відкрив рахунок – м’яч після удару Кодиркулова полетів по якійсь неймовірній траєкторії, змінюючи свій напрямок, що дезорієнтувало Сарнавського і голкіпер «Дніпра-1» не зумів відбити удар – 0:1. Взагалі на початку другого тайму «Локомотив», тренерський штаб якого у перерві суттєво оновив склад, виглядав більш свіжіше. Дніпряни першу гостру комбінацію на 55-й хвилині, але простріл Хобленка захисник вибили аут.

А на 63-й хвилині «Локомотив» забив вдруге. Не кращим чином на виході зіграв Сарнавський, після чого пішов к лінії воротарського майданчику, де Абдуллаєв скористався своїм шансом. Одразу ж дніпряни могли скоротити розрив у рахунку, але Хобленко замість удару вирішив дати пас на хід Булеці, а передача ця не пройшла. Залізничники, у власну чергу, провели непогані атаки на 66-й і 72-й хвилинах, але першу до удару так і не довели, а у другому випадку удар головою був неточний.

Після цього був спалах активності від дніпрян. По черзі Хобленко прострілював з правого флангу на Ярмолюка, а Булеца з лівого на Хобленка, але жодного разу до удару справу доведено не було. На 81-й хвилині Адамюк ледве не втілив у гол подачу Домарацкого, але після його удару головою м’яч пройшов поруч із стійкою. У свою чергу залізничники наприкінці зустрічі провели ще одну результативну контратаку, яку завершили влучним ударом в дев’ятку з лінії карного майданчику: 0:3 – остаточний рахунок у цьому спаррингу».

Гораздо оптимистичней стал сценарий и результат второй контрольной игры – с более известной черногорской «Зетой». Ее наши земляки крупно обыграли – 4:1.

Об этом официальный сайт спорклуба сообщает следующее:

«СК «Дніпро-1» — «Зета» — 4:1 (2:0)

СК «Дніпро-1»: Юрчук (Зновенко, 75), Тейлор, Дуглас, Логінов, Дубінчак (Заєць, 79), Ігнатенко, Ді Франко, Назаренко (Доморацький, 63), Когут, Чуже, Довбик

Голи: Довбик (5), Когут (39), Ігнатенко (68), Орландіч (70), Тейлор (86)

Заключним суперником нашої команди на зборах у Туреччині стала чорногорська «Зета». Ця команда виявилася ще більш схильною до силового футболу, ніж попередній опонент спортклубівців з Чорногорії «Будучност».

Фактурні футболісти аж ніяк не відзначалися вишуканою технікою, схиляючись до вертикальних передач та розраховуючи на стандарти.

Саме «Зета» першою створила небезпечний момент, коли на 4-й хвилині після подачі штрафного і добивання Юрчук зреагував на удар впритул. А от відповідь «Дніпра-1» була результативною. Наша команда гарно розігнала контратаку, Назаренко увійшов до штрафного, віддав Довбику, той зіграв далі на Чуже, і коли у хорвата удар не вийшов, Артем сам додав м’яч у сітку.

Пропустивши, «Зета» спробувала збільшити тиск і навіть створила ще один момент. На 17-й хвилині Юрчук знову зреагував на небезпечний удар, а Логінов вибив м’яч з порожніх воріт після добивання. Власне, на цьому атакуючі дії «Зети» завершилися. Важкі чорногорські футболісти втомилися, і наші гравці, прибравши м’яч до себе, проводили одну атаку за іншою.

Довбик міг зробити дубль на 33-й хвилині, але зі штрафного влучив у стійку (воротар лише подивився на м’яч). А невдовзі рахунок було подвоєно, причому знову міг забивати Чуже. Маріо не замкнув передачу з флангу, після чого Довбик та Когут по черзі грали добиванні, аж поки Ігорю не вдалося проштовхнути м’яч у сітку.

Другий тайм розпочався за більш рівної гри. «Зета» почала частіше атакувати флангами, але переважну більшість подач блокували або знімали наші захисники. Швидкі атаки «Дніпра-1» були не такими частими, як до перерви, але становили небезпеку. Врешті-решт рахунок став великим – Ігнатенко замкнув подачу Доморацького з кутового.

Майже одразу «Зета» відіграла один гол. Чи не перша помилка захисної ланки спортклубівців була використана суперниками. Орландіч увійшов з лівого флангу до штрафного і влучно пробив у дальній кут. Рахунок міг стати мінімальним на 78-й хвилині, але Дуглас, вже лежачі на лінії воріт, підстрахував Зновенка.

Але усі зусилля чорногорців перекреслила чергова зразкова контратака «Дніпра-1». За декілька секунд наша команда пройшла від свого штрафного до чужого, де Довбик, обігравшись з Когутом, асистував Тейлору. Бразилець увійшов до штрафного по місцю правого форварда та влучно пробив повз голкіпера. Так було встановлено остаточний рахунок».

Напомним, что в ближайшие выходные возобновится украинская футбольная премьер-лига. СК «Днепр-1» проведет свой матч дома с «Ингульцом» 14 февраля, начало – в 17.00. Телетрансляция запланирована на канале УНИАН.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте