Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
13:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Рейди «Муніципальної варти» тривають: за тиждень виявлено 12 порушень правил торгівлі

Рейди «Муніципальної варти» тривають: за тиждень виявлено 12 порушень правил торгівлі

10 лютого під час чергового рейду інспектори «Муніципальної варти» зробили контрольну закупку спиртного і сигарет у торговельному павільйоні по просп. Миру (поблизу буд. № 35).

Ліцензію на алкогольні вироби продавець надав, утім касового апарата в магазині не було. Були відсутні і марки акцизного збору на пляшках. Тютюнові вироби взагалі продавались без ліцензії. Неліцензовану продукцію вилучили викликані на місце правоохоронці Індустріального відділу поліції.

Того ж дня співробітники КП виявили продмаркет (вул. Рилєєва, 164), де торгували алкоголем без дозвільних документів. Поліцейські Дніпровського відділу вилучили 17 літрів горілки, 27 – коньяку і 86 літрів пива та склали адмінпротокол за статтею 164 КУпАП( «Порушення порядку провадження господарської діяльності).

За цією ж статтею нестимуть відповідальність торговці кафетерію на ринку «Привокзальний» (Курчатова,10-Б), де розливали сурогатну горілку. «Муніципальна варта» виявила цей незаконний факт, а поліцейські Центрального району вилучили спиртне.

Такі ж випадки торгівлі без належних документів інспектори виявили в кафетеріях на просп. Героїв, 3 та просп. Мануйлівському, 77.

Загалом протягом тижня інспектори «Муніципальної варти» виявили 12 порушень правил торгівлі.





Gorod.dp.ua на Facebook.


местный  (12.02.21 11:06): А с какого перепугу не пойми какая контора, к госсударственным точно не относящаяся проводит подобные рейды?
Я не поддерживаю наливайки и прочие разливайки. Но такими рейдами могут заниматься только сотрудники полиуии и уполномоченные органы! Но никак не борькины рейдеры!
Відповісти | З цитатою
Измученый нарзаном  (12.02.21 10:24): Судя по статьям, эта "варта" гуляет только по спиртному. С чего бы вдруг? Відповісти | З цитатою
Самогон  (12.02.21 09:28): Приходите на пр. Александра Поля 94 Б кв. 38 продажа самогона по 30 грн 0,5. Обращаться к ним через домофон. Эти пьяные демоны ходят каждые 5 минут, покупают через тамбурную решётку. Відповісти | З цитатою
Роман  (12.02.21 07:34): По 2 протокола в день, а хоть одну закрыли, обычная показуха как крышевали так и будут крышевать, сказки для верящих в светлое будущее Відповісти | З цитатою
Лень чик Писковой  (11.02.21 23:27): Фрунзенский в Амуре за лорьками наливайку закройте Відповісти | З цитатою
Зануда  (11.02.21 22:34): В комментах подтянулись Павлики Морозовы
Таг дегжать, товагищи!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
Очень завидно,  (11.02.21 19:43): что на Столетова 1 торгуют водкой на разлив, и чеки не дают, и налогую ежедневно на 7000 грн наепуют, по кассовому аппарату минимальную сумму проводят. Відповісти | З цитатою
Магазин " Продукты"  (11.02.21 19:13): На улице Столетова 1 торгуют водкой, пивом, коньяком. При наличии кассового аппарата чек получить у продавца нереально. Відповісти | З цитатою
Ольга  (11.02.21 17:36): Приходите в магазин Мажер по адресу пр.Б.Хмельницкого д67.Ни вівески о часах работі,как я понимаю -нет и разрешения на круглосуточную работу.А ночью продают спиртное,которое потом ассоциальніе єлементі и распивают в соседних дворах на детских площадках с песнями и плясками.И еще с сексом в песочнице.Очень ждем! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті