Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У наливайці на Тополі конфіскували незаконну горілку і коньяк

У наливайці на Тополі конфіскували незаконну горілку і коньяк

19 Лютого 2021 року співробітниками Комунального підприємства «Муніципальна варта» Дніпровської міської ради за адресою: м. Дніпро, вул. Панікахи 17, в приміщенні кафетерію, виявлено порушення чинного законодавства України в частині торгівлі алкогольними напоями без марок акцизного податку.

За вказаним фактом співробітниками КП «Муніципальна варта» було здійснено повідомлення до Національної поліції за номером 102 та через деякий час на місце виклику прибули співробітники Шевченківського відділення поліції, які прийняли заяву за фактом виявленого правопорушення, належним чином його задокументували, та склали протокол про адміністративне правопорушення за ознаками ст.156 КУпАП «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами», у відношенні реалізатора, під час вказаних заходів співробітниками поліції було вилучено 9 літрів горілки невідомого походження, 8 літрів коньяку, 6 літрів вина, та 15 літрів пива.

Також зазначимо, що матеріал виявленого правопорушення співробітниками Національної поліції найближчим часом буде направлений до суду для прийняття рішення згідно з чинним законодавством України.

19 Лютого 2021 року співробітниками Комунального підприємства «Муніципальна варта» Дніпровської міської ради за адресою: м. Дніпро, вул. Батумська 38, в приміщенні пункту прийому втроринної сировини, виявлено порушення чинного законодавства України, а саме зберігання самогону.

За вказаним фактом співробітниками КП «Муніципальна варта» було здійснено повідомлення до Національної поліції за номером 102 та через деякий час на місце виклику прибули співробітники Дніпровського відділу поліції, які прийняли заяву за фактом виявленого правопорушення, належним чином його задокументували, та склали протокол про адміністративне правопорушення у відношенні співробітника закладу, за ознаками ст.176 КУпАП «Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його виготовлення», під час вказаних заходів співробітниками поліції було вилучено 3 літри самогону.

Також зазначимо, що матеріал виявленого правопорушення співробітниками Національної поліції найближчим часом буде направлений до суду для прийняття рішення згідно з чинним законодавством України.







Gorod.dp.ua на Facebook.


Светлана  (20.02.21 02:09): Сколько было конфиксаторов?,,, всё ли в порядке с здоровьем теперь?,,, эт тебе не хухры-мухры столько на рыло конфисковать,,,, ещё и такого разного послевкусия,,,держим кулачки за доблестных работников КП,,,,, что живы, или под животворящей легально капельницей Відповісти | З цитатою
Сергій  (19.02.21 20:43): О розкрили ,,ПРИСТУПЛЕНИЕ''
😀😀😀
Відповісти | З цитатою
тю  (19.02.21 19:46): Тополь 2 дом 6, белый кирпичный лоток. Водка левая в любое время дня и ночи Відповісти | З цитатою
не местный  (19.02.21 16:27): И как обычно перед выходными ))
Похоже проверяющие решили нескучно эти выходные провести
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті