Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 30 травня 2024
21:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Двоє п'яних водіїв і приватний підприємець намагалися дати хабара поліцейським

Двоє п'яних водіїв і приватний підприємець намагалися дати хабара поліцейським

Упродовж двох днів у Кам’янському задокументували трьох осіб, які намагалися дати хабар поліцейським.

За всіма фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

5 та 8 березня близько 23:50 при патрулюванні території району поліцейські відділу реагування патрульної поліції Кам’янського РУП за порушення правил дорожнього руху зупинили 36-річного та 21-річного водія. В спілкуванні з водіями було встановлено, що вони керують транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.

Під час складання адміністративних матеріалів, аби уникнути відповідальності за порушення, водії запропонували поліцейським хабар. Правоохоронці попереджали чоловіків про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, однак порушники нічого не хотіли слухати. Поліцейські негайно викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Також 5 березня приватний підприємець намагався домовитися з одним із заступників начальника відділення № 1 Кам’янського РУП про повернення вилученого майна та не притягнення його до відповідальності за порушення порядку провадження господарської діяльності.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ну  (10.03.21 13:29): по мне как-то все несерьезно. Відповісти | З цитатою
Измученый нарзаном  (10.03.21 11:08): Нужен закон согласно которому водителю, у которого законным порядком установлена степень опьянения, на ягодице тавром выжигать метку установленного образца, и с обязательным предъявлением стражам порядка при остановке ими ТС Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
ковадло  (10.03.21 10:25): Что-то я не видел, чтобы хоть одного мусора посадили за взятку или вымогательство хотябы на месяц, а тут за дачу взятки прям 10 лет дают! Ясно, что теперь для обвиняемого эта взятка вырастет раз в 10ть. Вся суть суть этой системы это создавать проблемы и продавать за деньги их решения... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Днепр_2  (10.03.21 09:10): Вот с этого и надо начинать.
Ибо когда берут крупного чиновника, то народ думает - до меня далеко.
Когда начнут всех снизу наказывать, тогда низы и начнут бороться с коррупцией и кумовством.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті