Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
05:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Компанія підлітків жорстоко побила однолітка на 12 кварталі

Компанія підлітків жорстоко побила однолітка на 12 кварталі

Весь в крові та з трьома вибитими зубами! В такому стані підліток повернувся додому з прогулянки на житломасиві 12-й квартал. Усе через конфлікт з однолітками, причина якого поки невідома. Хлопця довелось екстренно оперувати, зараз він у лікарні. Батьки звернулися до поліції.

На житломасиві 12 квартал близько шостої вечора 11-річний Іван йшов додому, як несподівано до нього підійшло з десяток підлітків, серед яких були й дівчата. Троє хлопців почали гамселити Івана. Били настільки сильно, що хлопець прибіг додому захлинаючись кров’ю.

Мати хлопця не може знайти слів, щоб описати жорстокість та аморальність події. Каже — Іван спокійний та врівноважений хлопчик, який першим би у бійку ніколи не поліз. Жінка не може навіть уявити, з якою агресією били сина.

Нині ж стан Івана потроху стабілізується, каже лікар. Втім, якби не своєчасна медична допомога — наслідки для здоров’я дитини були б невиправні.

Постраждалий хлопчик вже прийшов до тями та навіть може говорити. Спогади про той злощасний вечір в нього уривчасті. Але кривдників може згадати в обличчя. Виявляється, хлопці які били Івана, то його знайомі.

Тим часом в поліції повідомляють — за цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 122 — умисне нанесення тілесних ушкоджень. Нині очікують результати судмедекспертизи, аби встановити їх тяжкість.

“В рамках відкритого кримінального провадження правоохоронці будуть встановлювати роль кожного учасника події та причини, за якою сталася ця подія.”
Санкція статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт, або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває слідство.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Привет хероическим скакунам  (18.03.21 00:05): Что посеешь,то и пожнешь Відповісти | З цитатою
1 плюс 1  (16.03.21 19:33): парнишке нужно учиться себя защищать... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Ww  (15.03.21 17:02): От осинки не родятся апельсинки. Всякие отбросы, нарики, гопники размножаются, тем самым создавая уменьшенные копии себя в большом количестве. А средняя интеллигенция занята карьерой и "становлением на ноги", им не до детей. Вот и выходит, что в трущобах спальных районов количество гопоты превышает все безопасные нормы. Відповісти | З цитатою
Сухомлинский  (15.03.21 12:40): Я б к стенке ставил всех до одного, и направлял на них груженый самосвал. Відповісти | З цитатою
Измученый нарзаном  (15.03.21 12:39): Тупорылая гопота, эти выкидыши должны сидеть. 11 лет, это по сути еще ребенок Відповісти | З цитатою
Это будущие  (15.03.21 08:16): активисты Відповісти | З цитатою
Гость  (15.03.21 00:57): Совершенно дикие преступления, которые сейчас совершают украинцы, свидетельствуют о почти необратимом характере психического расcтройства и нравственного одичания, которое проникло в основную массу народа. Украинцы, испытав на себе за последние 7 лет изощрённые формы информационно-политических экспериментов, превратились в этнос, который начал уничтожать сам себя. И это главная трагедия наших дней. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Гость  (15.03.21 00:51): Трагичные последствия майдановского эксперимента прочно вошли в жизнь украинцев. Массовое отупление, разнузданная агрессия, извращённые моральные принципы, а также повреждённая психика являются характерными признаками жизни сегодняшнего украинского общества. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Злюка  (14.03.21 13:49): Мало детишкам *опы бьют и в угол ставят. Вот и вырастают выродки, зато свои права знают. Пока на обеспечении родителей, права у них учиться и слушаться, а если не нравится - на обеспечение государства, в детдом.
Зажрались малолетки тупые.
Відповісти | З цитатою
я  (14.03.21 11:28): Безнаказанность в действии. Відповісти | З цитатою
1 2 3
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті