Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 18 апреля 2024
06:37

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

БК «Днепр» и «Прометей» попрощались с еврокубками

БК «Днепр» и «Прометей» попрощались с еврокубками

Стадия 1/8 финала Кубка Европы ФИБА стала непреодолимой для баскетболистов Днепропетровщины.

К сожалению, игры этой стадии клубам нашей области пришлось проводить на выезде, что тоже сказалось на итоговых поражениях. Но в своих матчах баскетболисты Днепра и Каменского сделали для победы все, что было в их силах.

БК «Днепр» играл в Румынии с местным клубом «Орадя». Команда Дениса Журавлева неплохо начала матч, вела в счете. Но уже во второй четверти хозяева переломили сценарий поединка, в итоге выиграв 78:72.

Официальный сайт Федерации баскетбола Украины рассказывает об этой игре следующее:

Кубок Європи ФІБА. Плей-оф, 1/8 фіналу

Орадя, Румунія

Дніпро – Орадя 72:78 (19:18, 16:20, 15:20, 22:20)

Дніпро: Тимофеєнко 14 + 8 підбирань, Санон 11, Террелл 9 + 5 передач, Купер 8 + 13 передач, Кравцов 5 + 6 підбирань — старт, Бобров 17 + 7 підбирань, Шундель 3, Закурдаєв 3, Корнієнко 2, Коломойський 0, Бондарчук 0, Глебов 0.

Команда Дениса Журавльова непогано розпочала гру, заволодівши перевагою на старті матчу. Але вже у другій чверті румуни зуміли її відібрати. Господарі майданчику змушували Дніпро багато атакувати з-за дуги, але відсоток реалізації триочкових у дніпрян залишав бажати кращого. Проблемою для нашої команди була американська задня та сербська передня лінія суперника. Драйвові Вотсон, Холт та Бруссард розганяли атаки команди, а Маркович та Зекович (здебільшого перший) створювали проблеми Дніпру у трисекундній.

У другій половині ситуація для Дніпра стала погіршуватись. Румуни продовжували атакувати з-за дуги з хорошим відсотком, при цьому не програвали підбирання та продовжували діяти агресивно у трисекундній. Ключовою у другій половині гри стала вдала гра у нападі від Марковича, який потягнув свою команду у третій чверті, та Холта, який реалізував три триочкових у четвертій.

Дніпро намагався врятуватись, але Орадя не дала особливих шансів команді Дениса Журавльова на камбек. Найяскравіше демонструє перевагу Ораді в цій грі відсоток реалізації триочкових — 12 з 21 у румунів, проти 5 з 29 у Дніпра. Чемпіон України програв з рахунком 70:78 та завершив виступи на євроарені вже у першому раунді плей-оф.

Очень обидным получилось поражение «Прометея» в Бельгии от местного БК «Белфиус» (Монс). Каменчане прекрасно стартовали в игре, вели по итогам трех четвертей, но провалили последний отрезок матча, уступив – 81:88.

Сайт ФБУ сообщает об этой игре следующее:

Прометей – Монс 81:88 (23:13, 23:22, 14:16, 21:37)

Прометей: Стефенс 11 очок + 7 підбирань + 1 передач, Сидоров 7 очок + 2 підбирань + 2 передач, Вон 12 очок + 5 підбирань + 5 передач, Еванс 13 очок + 5 підбирань + 1 передач, Лукашов 10 очок + 3 підбирань + 4 передач, Маєрс 14 очок + 4 підбирань

В першій чверті Прометей заволодів впевненим гандикапом +10. Вдалося це завдяки кращій реалізації моментів. Підопічні Віталія Чернія змогли 8 разів відзначитися з фарби і тричі з-за дуги. Суперника відповіли шістьма влучаннями (1 триочковий). Окрім того, українці впевненіше виглядали під щитами – 13 підбирань проти 9, і в командній грі – 7 передач проти 3.

В наступному відрізку тенденція не змінилася. В усіх аспектах лідирував Прометй, що підтверджують наступні показники – 18 на 12 з гри, 25 на 23 за підбираннями і 12 на 6 за передачами.

Проте, після великої перерви Монс почав чинити опір, а в заключній чверті взагалі повністю заволодів ініціативою. Бельгійська команда більше атакувала через фарбу і змушувала на собі фолити. Про це говорить загальна кількість реалізованих штрафних – 24 порти 15. 9 з них Монс закинув саме у заключній чверті. Також варто відзначити, що 4 з 8 реалізованих за гру триочкових, наші суперники закинули саме в останній 10-хвилинці. Тож, як підсумок, вольова перемога Монса – 88:81, а Прометей залишає Кубок Європи ФІБА.






Gorod.dp.ua на Facebook.


Дыня  (24.03.21 13:07): С таким тренером , как Журавлев, вполне закономерно положение ,,Днепра’’ в таблице. Надо больше фломастеров грызть😴 Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте