Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
22:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Перші кроки до вирішення житлової проблеми

Перші кроки до вирішення житлової проблеми
16 лютого у межах Дніпропетровського району з’явився новий мікрорайон. „Золоті ключі” отримуватимуть майбутні власники котеджів цього селища.

Поки що на території селища є тільки виставочний будинок, але днями закладено фундамент першого житлового будинку „Золотих ключів”.

Спеціалісти міжнародної будівельної компанії „Україна-Канада”, яка буде реалізовувати проект, обіцяють, що найбільше у Європі котеджне селище буде унікальним. Завдяки старанням 45 українських та іноземних компаній у найближчий час на території селища з’являться індивідуальні житлові будинки площею від 80 до 500 кв.м. Ексклюзивним селище називають тому, що вперше планується створити локальну інфраструктуру, у яку входитимуть церква, шкільний заклад, торговельні об’єкти.

Голова обласної ради М.Швець, який побував на закладанні „першого каменю”, переконаний, що будівництво комплексу – чудова перспектива для регіону. Ще у грудні 2003 року між облдержадміністрацією, канадською компанією ІСБ-і Девелопментс Інк. та будівельною компанією „Дніпроцентрбуд” було підписано Меморандум про взаємодію під час будівництва житлового мікрорайону в селищі Ювілейне. Микола Швець наголосив, що зведення містечка котеджного типу поблизу обласного центру – це перший крок до реального вирішення житлової проблеми мегаполісу.

Великі земельні ділянки, будинок за вашим бажанням, централізована охорона селища, власна інфраструктура – мабуть, краще нічого і вигадати не можна. Залишається питання: скільки все це коштує? Спеціалісти кажуть, що купити будинок у „Золотих ключах” зможуть майже всі, хто працює. Помічником виступив Акціонерний поштово-пенсійний банк „Аваль”, який уклав генеральну угоду та став фінансовим партнером компанії МБК у реалізації проекту. Один із найбільших банків в Україні пропонує своїм клієнтам кредитування житла терміном на 20 років під заставу самого житла.

Мікрорайон "Золоті ключі"
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте